Oldal frissítése

55'' Sony Bravia KD-55AF9

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55'' Sony Bravia KD-55AF9

A maximális nézői élményhez elengedhetetlen egy olyan TV, amelyik tökéletes képfelbontással és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A kellemes, 55 " nagyság a(z) Ultra HD 4K felbontással közösen kiválóan illik a nagyobb helyiségekbe. A tökéletes 4K felbontás abszolút sima és mély képet kínál. Az Android TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásokkal. Az OLED technológia többrétegű képalkotó struktúrával biztosít maximális látószöget a képernyő teljes felületén. Különleges előnye így az abszolút fekete szín megjelenítés és a rendkívüli kontraszt. A Smart TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

A(z) 55'' Sony Bravia KD-55AF9 TV fő tulajdonságai

  • Rendkívüli, 4K felbontás a tökéletes részletesség érdekében
  • Az OLED technológia maximális kontrasztot biztosít
  • 50 Hz frissítési frekvencia a finom képért
  • 50 Hz frissítési gyakoriság a fantasztikusan sima képért, amit legfőképp akciójeleneteknél lehet igazán észrevenni
  • 55" képátló
  • Ún. „piros gomb” funkció, amivel az adott csatorna programjai, régebbi TV-műsorok, vagy akár különböző applikációk listáiról választhatunk
  • A hangvezérlő technológia kiküszöböli a hagyományos TV-vezérlés szükségességét
  • A gaming mód redukálja a képernyő válaszidejét, miközben játszol, azaz egy pillanatra sem veszítheted el a játék irányítását
  • Beépített WiFi az internetcsatlakozáshoz
  • Mód flash meghajtóra történő mentésre, sorozatok és filmek rögzítésére és későbbi lejátszására
  • VESA standardú tartóhoz előkészített nyílásokkal egymástól 400×200 mm távolságra pl. plafonra történő erősítéshez
  • A DLNA protokoll leegyszerűsíti a külsős videók TV-n történő lejátszását
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) SONY TV rendkívüli képminősége

Nem szeretnéd kevesebbel beérni, mint a legjobb képminőséggel? A(z) 55'' Sony Bravia KD-55AF9 lélegzetelállító felbontásával épp neked való. A 4K megjelölés négyszeres számú képpontot jelent a készüléken a klasszikus Full HD televíziókhoz képest. Tehát a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami rendkívüli részletgazdagságot eredményez. Még ha közelebb ülsz sem változik a képminőség, teljesen éles marad. A finom, tiszta képmegjelenítést különösen a Blu-ray lemezeknél használhatod ki. Még a kisebb felbontásban készült régi filmeket és sorozatokat is mesterségesen feljavítja a televízió és a képük kiemelkedőbb lesz. A nagy felbontás kellemes mellékhatása az alkalmazások és egyéb funkciók simább működése, mivel ezeknek a televízióknak erősebb a hardvere.

A legfeketébb feketeség az OLED technológiával

Az átlagos felüli képminőség elérését támogatja az OLED technológia, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes képpont függetlenül változtassa a színét. Ennek a következménye a kiváló kontraszt és főleg az a lehetőség, hogy egyszerűen ki lehet kapcsolni a pixeleket és így el lehet érni a legmélyebb fekete színt, míg más technológiák legfeljebb sötétszürke színre képesek. Az ilyen technológiájú képernyők még gazdag, élénk színeikről is nevezetesek. A lehengerlő 50 Hz frissítési gyakoriság azt jelzi, hogy a készülék milyen sebességgel képes átrajzolni a képet és hogy jól illik az gyors, pörgős jelenetekhez, melyeket mindig zökkenőmentesen jelenít meg.

A(z) 55'' Sony Bravia KD-55AF9 tunerei és praktikus funkciói

Az integrált DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is tud fogni, ami nagyon népszerű a különböző programok és széles körű lefedettség miatt. A kábeltelevízió esetében a(z) 55'' Sony Bravia KD-55AF9 DVB-C tunerrel csatlakozik. A smart funkciók többségéhez internet szükséges, amelyhez hagyományos kábellel csatlakoztatható a készülék. Ha nem rendelkezel megfelelő kábellel a nappaliban, a televíziót a hálózathoz csatlakoztathatod WiFi segítségével is. Csakúgy, mint a számítógépen, a számtalan szolgáltatás és alkalmazás mellett hagyományos webböngésző is elérhető. Egy másik elektronika csatlakoztatásához a Bluetooth technológiát is támogatja. Praktikus funkció a pendrive-ról történő lejátszás képessége USB csatlakozón át. Ezzel a készülékkel külső eszközre is felvehetők tartalmak.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,8 cm
Magasság 70,9 cm
Mélység 32 cm
Magasság talp nélkül 71,1 cm
Mélység talp nélkül 8,6 cm
Tömeg 30 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1019b9
Termékszám:  KD55AF9BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20