Oldal frissítése

55" Sharp LC-55CUF8472

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Sharp LC-55CUF8472

Vásároljon meg egy modern és egyben okos televíziót LED-es háttérvilágítással, amely lenyűgözi Önt a csodálatosan tiszta képeivel. Az Ultra HD felbontás biztosítja azt, hogy még a legkisebb részletet is a képernyőn tisztábban fogja látni, mint valaha. A precíz, a hű színek és a tökéletesen éles képek még a lélegzetét is elállítják. 

Legfontosabb jellemzők

  • 4K UltraHD televízió
  • Active Motion 600 - folyékony képalkotó frekvencia
  • Vezeték nélküli WiDi és Miracast technológia
  • ACE PRO - javított képfeldolgozás
  • Jelek vétele DVB-T2/S2/C tunereken keresztül H.265/HEVC támogatással
  • DTS TruSurround rendszer - térhatású hangélmény
  • Modern design alumínium talapzat kombinációjával

Technológiákkal ellátva

A televízió 3840 × 2160 pixeles felbontással büszkélkedhet, amely akár négyszer több a hagyományos Full HD-hoz képest. A tiszta és a sima képekhez hozzájárul az Active Motion technológia, amely biztosítja a 600 Hz-es frekvenciájú feldolgozást. Ezáltal a kép szép sima lesz tévénézés közben a dinamikus jeleneteknél vagy a sportközvetítéseknél. A hangminőségről egy pár hangszóró gondoskodik, amelyeknek az összteljesítménye 20 W. A TruSurround technológiának köszönhetően kiváló térhangzást fog tapasztalni, amely még élvezetesebbé teszi a látványt.

Antenna vagy kábel

A televízió része a hármas digitális tuner a digitális DVB-T2 vételekhez és a kábeles DVB-C közvetítésekhez. Nem hiányozhat a DVB-S2 támogatás sem a műholdas vételekhez és az új támogatás sem a fejlettebb HEVC / H.265 kódoláshoz. Ki van egészítve még CI+ slottal is, amely az előfizetett kártyák behelyezésére szolgál. 

Gond nélküli csatlakoztathatóság

A televízió nagy felbontású, külső forrásokhoz való csatlakoztatására három HDMI bemenetet tartalmaz. Nem hiányozhat a 3 USB port sem a tartalmak (képek, videók és zene) közvetlen lejátszásához. Bónuszként el van látva még Bluetooth-tal is a vezeték nélküli perifériákhoz. A beépített WiFi segítségével csatlakoztathatja a televíziót az otthoni hálózathoz. A Miracast technológiával pedig élvezheti a játékokat vagy nézheti a médiákat azokról az intelligens eszközökről, amelyek a televízióhoz vannak csatlakoztatva.

Alkalmazások és szórakozás

Az Ön számára az AQUOS NET+ technológia megnyitja a kaput azokhoz az alkalmazásokhoz és internetes szolgáltatásokhoz, amelyek a televíziója segítségével érhetőek el. A kipróbálásra az alkalmazások egész sorai várnak. Nem hiányozhat az intellingens készülékről történő vezérlés lehetősége sem. Tehát meg sem kell említeni, hogy ezzel a televízióval számtalan szórakozási élményt fog átélni.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,8 cm
Magasság 76,8 cm
Mélység 23 cm
Magasság talp nélkül 72,6 cm
Mélység talp nélkül 6,9 cm
Tömeg 14,2 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WSA386t
Termékszám:  LC-55CUF8472
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10