Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

55" Samsung QE55Q6FN

4,9 28 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
332 370 Ft

55" Samsung QE55Q6FN

 Samsung QE55Q6FN, lélegzetelállító színárnyalatok palettája

Millió szín a képernyőn

Élvezd a film újdonságokat, és kedvenc műsoraidat teljesen új látvánnyal. Az új látvány árnyalatok egy milliárd árnyalatot fed fel számodra a Samsung QLED TV Q6F modellen. A Quantum Dot technológia tökéletesíti a legfinomabb színárnyalatokat és részleteket is. A kiváló vizuális élményhez hozzájárul a színek 100%-ának megjelenítése, így a TV gazdag színpalettát kínál, a fényerőtől függetlenül. 

Nagy kontraszt minden egyes jelenetben

Élvezd a képet tele világos fényekkel, és sötét árnyékokkal a Q Contrast technológiának köszönhetően. A Quantum Dot Q6F képernyője innovatív megoldás a Samsungtól, amely kontraszt beállítások különleges kombinációját rejti. A kedvenc filmet közben nem fogsz lemaradni a legkisebb részletről sem - minden pillanatot élvezhetsz, új, jobb fényben. 

Nézd a filmeket a legjobb módon

A Samsung Q6F-fel kedvenc filmjeidet végre hiteles formában láthatod. Élvezd a minőségi vizuális tartalmat a tökéletes fényerejű, és kontrasztú kijelzővel, a Q HDR Elite technológiával, és az új HDR10+ nagy dinamikatartománnyal. A QLED TV biztosította minőségi élményt garantálja a legmagasabb minőségi tapasztalatának garanciája az Ultra HD szigorú szabványainak megfelelő tanúsítvány is.

Kiváló minőség és tartósság

Az anyagoknak, és a Quantum Dot képalkotó technológiának köszönhetően már nem kell tartanod a képpontok kiégésétől sem. A szervetlen anyagokra, melyekből készült, nem jellemző a szerves anyagoknál gyakori elhasználódás. A QLED TV rendkívül hosszú időn keresztül nyújt nagyszerű vizuális élményt, egyetlen hiba nélkül.

Samsung Q6FN, kabel

Egy kábel az adatokhoz és a tápellátáshoz

Tartsd tisztán a nappali designját. A Samsung Q6F prémium TV-je ötvözi a Quantum Dot technológia nyújtotta fantasztikus képet a kifinomult One Invisible Connection design megoldással. A One Connect Box összekapcsolja az áram- és adatkábeleket, majd kapcsolódik a készülékhez. Így rejtve marad, és minden eszközről egyszerre gondoskodik.


Alkalmazkodik hozzád és környezetedhez

Annak a ténynek, hogy a QLED TV nagyszerűen kiegészíti otthonod, kiváló bizonyítéka a különleges Ambient Mode. Ennek köszönhetően az új TV akkor is jól néz ki, amikor ki van kapcsolva. A kikapcsolt kijelző helyett megjeleníthetsz a környező falhoz illő színt, vagy hátteret. Alternatívaként bekapcsolhatod az időjárás jelentéseket, és előrejelzéseket. Vagy csatlakoztasd mobiltelefonod a Bluetooth-on keresztül a TV-hez, és hallgasd az általad választott számokat a TV hangszóróján keresztül.

Teljesen környezetbe olvadó design

Élvezd a prémium Samsung Q6F TV egyediségét. A 360 fokos designnak, és a keret nélküli kialakításnak köszönhetően az általad nézett tartalom még lenyűgözőbbé válik. A magasabb szintű vizuális élmény együtt jár az első osztályú TV-vel, amely eleganciát képvisel, minden szempontból.

Az otthon középpontja

Élvezd a gazdag szórakozás élményét, és élvezd a Q6F-et még nagyobb kényelemben. A Smart Hub segítségével a kedvenc tartalmaid egy helyen találhatóak. Szinte azonnali hozzáférést kap mind az alkalmazásokhoz, mind a sorozatokhoz, filmekhez és egyéb műsorokhoz. A kényelem érdekében a felhasználói felület segítségével könnyedén kezelheted az összes csatlakoztatott eszközt.

Intsd búcsút a felesleges távirányítóknak

Felejtsd el azokat az időket, amikor a több távirányítót kellett kéznél tartani a tökéletes audióvizuális élmény érdekében. A Samsung One Remote Controlt használ a Quantum Dot televíziókon, hogy kényelmes vezérlést biztosítson a különböző készülékekhez, egyetlen távirányítóval. Emellett azonosítja, és jelöli a csatlakoztatott eszközöket, így egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a telepítést.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Párosítás mobileszközzel, DLNA
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,7 cm
Magasság 77,9 cm
Mélység 24,77 cm
Magasság talp nélkül 71 cm
Mélység talp nélkül 5,49 cm
Tömeg 17,5 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR183z4
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  QE55Q6FNATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15