Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

55" Philips 55PUS7502

5 2 értékelés
290 130 Ft

55" Philips 55PUS7502


A Philips 55PUS7502 Android Smart televízió rengeteg funkcióval rendelkezik és gyönyörű, minimalista kivitelezésű, amelynek köszönhetően minden beltér dekorációjává válik. Emellett a felhasználók számára 4K Ultra HD felbontást kínál és a kiváló hangzást pedig az integrált soundbar és woofer biztosítja. A televízió Android platformon fut, tehát sokkal több szórakozást fog átélni, mint valaha.


Legfontosabb jellemzők

  • Micro Dimming Pro - intelligens elsötétítés
  • 4K Ultra HD felbontás - borotvaéles kép
  • 16 GB memória, amely kibővíthető egy USB tárolóval 
  • Háromoldalú Ambilight háttérvilágítás
  • HDR Premium támogatás
  • Integrált soundbar subwooferrel
  • Google Android 6.0 Marshmallow

Quad Core és Android

Élvezze a precíz teljesítményt a négymagos processzornak és az Android rendszernek köszönhetően. Ezzel a kombinációval a televízió kezelése maximálisan gyors, intuitív és szórakoztató lesz. Vezérlés, alkalmazások indítása és multimédiás szórakozás teljes sebességgel.


Végtelen szórakozás

A Google Play áruház és a Philips alkalmazás galériája kimeríthetetlen mennyiségű filmeket, TV show-kat, zenéket, alkalmazásokat és játékokat kínál. A memória kibővíthető további 16 GB kapacitással, amely elegendő az összes kedvenc programjához és az új alkalmazások telepítéséhez. Természetesen támogatja a Netflixet is.


Felvillanyozó Ambilight

Az egyik ok, hogy megvásárolja ezt a modellt az otthonába, elsősorban az Ambilight háttérvilágítás technológiája, amely nemcsak az élményt fokozza. A fény a képernyő három oldaláról szélesen ragyog a környező falakra, amely által létrehoz egy izgalmas színkombinációt az élmény fokozására. Hozzon létre egy egyedi hangulatot a nappalijában.



Philips P5 Perfect Picture

A csúcs algoritmus digitálisan optimalizál mindent, amit lát. A P5 hajtómű feldolgozási teljesítménye lényegesen nagyobb, amely lehetővé teszi a képminőség növekedését akár 50%-kal. Ezáltal élvezheti a mélyebb fekete, a világosabb fehér, a teljesen élénkebb és világosabb színeket, vagy a természetes, valósághű bőrszínt. Az algoritmus biztosítja az egyenletes, éles képeket, amely hihetetlen részletességű és mélységű, és mindezt a műfajoktól és az erőforrásoktól függetlenül.


HDR Premium

A High Dynamic Range Premium egy újdonság a video szabványok terén, amelyet elsősorban a filmrajongók fognak értékelni. Forradalmasítja az otthoni szórakozást - ennek a szabványnak köszönhetően élvezni fogja a tökéletes fényerőt, a gazdag kontrasztot és az igazán élénk színeket, amelyeket még eddig soha sem látott a televízióban. Többé nem kell moziba mennie, mivelhogy az otthona kényelméből élvezheti a csúcs képet. 


Intelligens háttérvilágítás

A Micro Dimming Pro valós időben analizálja a képet, és mindezt 6400 különböző zónában. Ezen elemzés alapján beállítja a háttérvilágítás erősségét. Az eredmény pedig az, hogy kihangsúlyozza a kontrasztot, az élességet, amelyek által a minőség kiváló lesz. 


Premium hangzás

A hihetetlen magasságokat és az élénk központokat a szépen integrált soundbar biztosítja. A stratégiailag elhelyezett hátsó hangsugárzók viszont mély és gazdag hangokat sugároznak. A DTS HD Premium Sound funkcióval minden részletet hallhat - valóban magával ragadó térhangzás, gazdag basszus és kristálytiszta párbeszéd, amelyek még a legnagyobb hangerő mellett is eltérések, vágások vagy egyéb torzítások nélkül hallhatóak.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,7 cm
Magasság 79,93 cm
Mélység 22,5 cm
Magasság talp nélkül 73,7 cm
Mélység talp nélkül 4,24 cm
Tömeg 24,24 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC389o7
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  55PUS7502/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10