Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

55" Panasonic TX-55HZ2000E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Panasonic TX-55HZ2000E

Élvezd a moziélményt a Panasonic TX-55HZ2000E televízión

A nagy teljesítményű Panasonic TX-55HZ2000E OLED TV tökéletes kép- és hangminőséget kínál, miközben teljesen új szintre emeli a televíziós szórakozás határait. A csúcskategóriás Master HDR OLED panel segítségével simaképteljesítményt, valósághű színeket, mély feketétés a lélegzetelállító részleteket élvezhetsz. A csúcsminőségű kép mellett a Panasonic TX-55HZ2000E beépített 360° Soundscape Pro hangrendszerének köszönhetően tökéletes hangzásban lehet részed, amely a Dolby Atmos térhatású hangtechnikával együtt közvetlenül a filmesemények középpontjába repít.

A Panasonic TX-55HZ2000E OLED televízió legfőbb jellemzői

  • Éles és részletgazdag 4K Ultra HD felbontás
  • Csúcskontraszt és valódi fekete szín az OLED panelnek köszönhetően
  • A Technics által hangolt hangzás
  • Beépített soundbar és felfelé néző hangszórók a tökéletes térhatású és térhatású hangzás érdekében, valamint 360° -os Soundscape Pro
  • A Panasonic TX-55HZ2000E több HDR formátumot támogat: Dolby Vision IQ, HDR10 +, HDR10,  Hybrid Log-Gamma
  • Erőteljes HCX Pro intelligens képfeldolgozó processzor Hollywoodban hangolva
  • Filmmaker Mode - a filmélmények speciális módja a rendezők elképzeléseinek megfelelően
  • Minőségi hang a Dolby Atmos technológiának köszönhetően
  • A Panasonic TX-55HZ2000E támogatja az új DVB-T2 (H.265), DVB-C, DVB-S2 adásokat
  • Intelligens alkalmazások és streaming szolgáltatások, például a YouTube és a Netflix támogatása
  • Netflix Calibrated Mode a legjobb Netflix élményért
  • Intuitív és alkalmazkodó My Home Screen 5.0 operációs rendszer 
  • A Panasonic TX-55HZ2000E kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangvezérléssel
  • Bluetooth Audio Link funkció vezeték nélküli hangszórók csatlakoztatásához
  • TV és fejhallgató független hangerő-szabályozással
  • A Panasonic TX-55HZ2000E TV a csehországi Pilsenben készül

Élvezd a Hollywoodban hangolt képminőséget a Panasonic TX-55HX2000E segítségével

A Panasonic TX-55HX2000E OLED TV képét úgy kalibrálták, hogy megfeleljen a hollywoodi stúdiók legigényesebb követelményeinek is,  így az otthoni filmek mindig pontosan úgy néznek ki, ahogyan azt alkotóik szerették volna. A Panasonic Hollywood Laboratory feladata a filmkészítők új trendjeinek és aktuális követelményeinek követése a Panasonic tévék fejlesztése során. Stefan Sonnenfeld hollywoodi vezető színművésszel 2017 óta dolgoznak együtt, aki a Panasonic TX-55HX2000E hangolásában is közreműködött.

Erőteljes és intelligens HCX Pro képfeldolgozó processzor

A filmkészítőkkel folytatott több évtizedes együttműködés és tapasztalat meghozta gyümölcsét a nagy teljesítményű HCX (Hollywood Cinema eXperience) processzor formájában, amely kiváló részletfeldolgozást, pontos kontrasztot és az abszolút tökéletes színvisszaadást biztosít, amely a Panasonic TX-55HX2000E csúcsminőségének alapjául szolgál.

Fedezd fel az OLED technológia erejét a Panasonic TX-55HZ2000E segítségével

A Panasonic TX-55HZ2000E korszerű Master HDR OLED Professional Edition képpanellel rendelkezik, amelyet japán szakértők hangoltak, hogy akár 20 százalékkal nagyobb fényerőt biztosítson, amely még nagyobb dinamikus kontrasztot eredményez, mint a hasonló képernyők. Ennek köszönhetően a HDR minőségű kép sokkal lenyűgözőbbnek tűnik, és a Panasonic TX-55HZ2000E TV tökéletesen hűen képes reprodukálni az olyan változó fényerővel és kontraszttal rendelkező összetett jeleneteket is, amelyek gyakran fordulnak elő filmekben vagy sportközvetítések során.

Ideális együttműködés a Dolby Vision IQ és HDR10+ között

A Panasonic TX-55HZ2000E másik képessége, hogy saját Vision IQ érzékelőjével elemzi ki a fény mennyiségét a nappaliban és ennek megfelelően dinamikusan szabályozza a HDR képet a lehető legjobb színek és kontraszt eléréséhez. Ennek eredményeként még inkább magával ragadó élményben lehet részed a filmek és sorozatokmegtekintése közben, a jelenetek pedig valósággal életre kelnek előtted a világosabb részletek és élénkebb színek által. A Panasonic TX-55HZ2000E televízió többféle HDR (magas dinamikatartomány) formátumot támogat, amely magában foglalja a HDR10+ formátumot is, ezt pedig használhatod a streaming szolgáltatásokhoz és a Blu-ray lemezekhezegyaránt.

Élvezd a tökéletes térhangzást a TX-55HZ2000E segítségével

A tökéletes filmélményhez nemcsak lélegzetelállító képre, hanem csúcsminőségű hangzásra is szükség van. A Panasonic TX-55HZ2000E SMART OLED TV a Dolby Atmos térhatású technológiát támogatja, és 360° Soundscape Pro funkcióval rendelkezik, amelynek egyedülálló beépített hangszórói ahangot felfelé és előre irányítják. Az eredmény magával ragadó Hi-Fi élmény kristálytiszta hangzással, amelyet a Technics szakemberei hangoltak be.

Tekintsd meg kedvenc filmjeidet a rendező szemszögéből

A Panasonic TX-55HZ2000E készüléke támogatja a Rendezői módot (Filmmaker mode), amely célja, hogy moziélményt biztosítson azáltal, hogy megőrzi a képkockák számát, a kontrasztot, a kép arányát és a színeket. Ezt az üzemmódot az elektronikai gyártó a filmkészítőkkel együttműködve fejlesztette ki azért, hogy a kedvenc filmjeidet maximális minőségben élvezhesd otthonod kényelméből. Tapasztald meg az éles, kristálytiszta képeket nappal és éjszaka egyaránt a Panasonic TX-55HZ2000E TV képernyőjén pontosan abban a minőségben, ahogyan azt a rendező megálmodta a film készítése közben.  

A Panasonic TX-55HZ2000E ideális a Netflixhez

A Panasonic és a Netflix hosszútávú együttműködésének eredménye, hogy mostantól a legmagasabb minőségben használhatod ki a moziszerű szórakoztatást. A Netflix Calibrated Mode üzemmód lehetővé teszi a filmek és sorozatok megtekintését a Netflix platformon 4K minőségben a lehető legtökéletesebb színekkel, dinamikus kontraszttalés más szuper tulajdonságokkal, pontosan a filmalkotók elképzelése szerint. Emellett a Panasonic TX-55HZ2000E televízió a Netflix által ajánlott minősítéssel (Netflix Recommended TV) is büszkélkedhet, amely azt jelenti, hogy mindig a legtöbbet hozhatod ki a Netflix szolgáltatásból. 

Panasonic TX-55HZ2000E televízió számos okos funkcióval

A még könnyebb felhasználás érdekében a Panasonic TX-55HZ2000E televízió a My Home Screen 5.0 operációs rendszerrel érkezik, amely igazán intuitív és gyors, emellett pedig számos testreszabási lehetőséget kínál. Ez már tartalmazza az intelligens és streaming alkalmazásokat is, mint például a YouTube vagy a Netflix.Természetesen a Panasonic TX-55HZ1000E TV készüléket a Google Asszisztens és Amazon Alexa hangsegédekkel is vezérelheted. 


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer My Home Screen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit, Komponens
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,5 cm
Magasság 78,3 cm
Mélység 31 cm
Magasság talp nélkül 76,1 cm
Mélység talp nélkül 7,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 50 cm
Tömeg 33 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WX244o1s1
Termékszám:  TX-55HZ2000E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05