Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

55" Panasonic TX-55HZ1000E

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Panasonic TX-55HZ1000E

Panasonic TX-55HZ1000E - televízió, amelyet közvetlenül Hollywoodban alkottak meg

Az elegáns Panasonic TX-55HZ1000E OLED TV jobb kép- és hangminőséget kínál, miközben teljesen új szintre emeli a televíziós szórakozás határait. Az OLED TV-k olyan technológiával készülnek, amelyen hollywoodi filmgyártók is közreműködtek, így ezenkészülékek még a legigényesebb nézői követelményeknek is megfelelnek. A Master HDR OLED panelnek köszönhetően sima képteljesítményt, valósághű színeket, mély feketéket és lélegzetelállító részleteket élvezhetsz. A Panasonic TX-55HZ1000E TV tele van modern technológiákkal, és olyan formátumokat támogat, mint a Dolby Vision IQ, a HDR10+ vagy aDolby Atmos.

A Panasonic TX-55HZ1000E OLED televízió legfőbb jellemzői

  • Éles és részletgazdag 4K Ultra HD felbontás
  • Csúcskontraszt és valódi fekete szín az OLED panelnek köszönhetően
  • A Panasonic TX-55HZ1000E TV több HDR formátumot támogat: Dolby Vision IQ, HDR10+, HDR10, Hybrid Log-Gamma
  • Erőteljes HCX Pro intelligens képfeldolgozó processzor Hollywoodban hangolva
  • Filmmaker Mode - a filmélmények speciális módja a rendezők elképzeléseinek megfelelően
  • Minőségi hangzás a Dolby Atmos technológiának köszönhetően
  • A Panasonic TX-55HZ1000E forgatható állvánnyal rendelkezik, amely nagyobb rugalmasságot és szabadságot kínál a tévékészülék elhelyezésében
  • Támogatja az új DVB-T2 (H.265), DVB-C, DVB-S2 adásokat
  • Intelligens alkalmazások és streaming szolgáltatások, például a YouTube és a Netflix támogatása
  • Netflix Calibrated Mode a legjobb Netflix élményért
  • Intuitív és alkalmazkodó My Home Screen 5.0 operációs rendszer 
  • A Panasonic TX-55HZ1000E kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangvezérlésésel
  • Bluetooth Audio Link funkció vezeték nélküli hangszórók csatlakoztatásához
  • TV és a fejhallgató független hangerő-szabályozással
  • A Panasonic TX-55HZ1000E TV a csehországi Pilsenben készül

Erős és intelligens HCX Pro Intelligent képfeldolgozó processzor

A filmkészítőkkel folytatott több évtizedes együttműködés és tapasztalat meghozta gyümölcsét a nagy teljesítményű HCX (Hollywood Cinema eXperience) képfeldolgozó processzor formájában, amely precíz kontraszttal és abszolút tökéletes színreprodukcióval gondoskodik a kiváló részletességű képfeldolgozásról, ez pedig nem más, minta remek képminőség alapja. A Panasonic Hollywood Laboratory dönt arról, hogy a filmkészítők milyen aktuális követelményeit és legújabb trendjeit alkalmazzák aPanasonic televíziók fejlesztéséhez. Szaktudásukkal már több, mint 20 éve segédkeznek a televíziók fejlesztésében. Ennek a hosszútávú együttműködésnek köszönhetően a Panasonic OLED televíziók HCX processzorral készülnek, ahogyan ez a Panasonic TX-55HZ1000E SMART OLED TV is készült.


Fedezd fel az OLED technológia erejét a Panasonic TX-55HZ1000E TV-vel

A Panasonic TX-55HZ1000E egyike azoknak a modern OLED tévéknek, amely egyéni pixeles megvilágítást alkalmaz. Ez gondoskodik a magas fényerőről és kontrasztról, és mindenekfelett a valóban sötét fekete ábrázolásról, amelynek eredményeként az olyan HDR minőségű képeket, mint például HDR10+ vagy a Dolby Vision IQ, lenyűgöző módon jelenít meg. A Panasonic TX-55HZ1000E TV a Master HDR OLED kép panelnek köszönhetően még igazán bonyolult, váltakozófényerejű és kontrasztú jelenetek kifogástalan megjelenítésére is képes, amelyek gyakran fordulnak elő például filmek vagy sportközvetítések alkalmával.

Ideális együttműködés a Dolby Vision IQ és HDR10+ között

A Panasonic Panasonic TX-55HZ1000E másik képessége, hogy a saját Vision IQ érzékelőjével elemzi ki a fény mennyiségét a nappaliban és ennek megfelelően dinamikusan szabályozza a HDR képet a lehető legjobb színek és kontraszt eléréséhez. Ennek eredményeként még inkább magával ragadó élményben lehet részed a filmek és sorozatok megtekintése közben, a jelenetek pedig valósággal életre kelnek előtted a világosabb részletek és élénkebb színek által. APanasonic TX-55HZ1000E televízió többféle HDR (magas dinamikatartomány) formátumot támogat, amely magában foglalja a HDR10+ formátumot is, ezt pedig használhatod a streaming szolgáltatásokhoz és a Blu-ray lemezekhez egyaránt.

Élvezd a Dolby Atmos térhatású hangzást a TX-55HZ1000E készülékkel

A tökéletes moziélményhez nem csak lélegzetelállító képre, hanem pazar hangzásra is szükséged lesz. A Panasonic TX-55HZ1000E SMART OLED televízió a Dolby Atmos térhatású hangzás technológiát alkalmazza, éppen ezért a kristálytiszta és gazdag hangzás egy időben vesz körül minden oldalról, teljesen magával ragad.

Tekintsd meg kedvenc filmjeidet a rendező szemszögéből

A Panasonic TX-55HZ1000E készüléke támogatja a Rendezői módot (Filmmaker mode), amely célja, hogy moziélményt biztosítson azáltal, hogy megőrzi a képkockák számát, a kontrasztot, a kép arányát és a színeket. Ezt az üzemmódot az elektronikai gyártó a filmkészítőkkel együttműködve fejlesztette ki azért, hogy a kedvenc filmjeidet maximális minőségben élvezhesd kotthonod kényelméből. Tapasztald meg az éles, kristálytiszta képeket nappal és éjszaka egyaránt a Panasonic TX-55HZ1000E TV képernyőjén pontosan abban a minőségben, ahogyan azt a rendezőmegálmodta a filmkészítése közben. 


A Panasonic TX-55HZ1000E ideális a Netflixhez

A Panasonic és a Netflix hosszútávú együttműködésének eredménye, hogy mostantól a legmagasabb minőségben használhatod ki a moziszerű szórakoztatást. A Netflix Calibrated Mode üzemmód lehetővé teszi a filmek és sorozatok megtekintését a Netflix platformon 4K minőségben a lehető legtökéletesebb színekkel, dinamikus kontraszttalés más szuper tulajdonságokkal, pontosan a filmalkotók elképzelése szerint. Emellett a Panasonic TX-55HZ1000E televízió a Netflix által ajánlott minősítéssel (Netflix Recommended TV) is büszkélkedhet, amely azt jelenti, hogy mindig a legtöbbet hozhatod ki a Netflixszolgáltatásból.

TX-55HZ1000E számos okos funkcióval

A még könnyebb felhasználás érdekében a Panasonic TX-55HZ1000E televízió a My Home Screen 5.0 operációs rendszerrel érkezik, amely igazán intuitív és gyors, emellett pedig számos testreszabási lehetőséget kínál. Ez már tartalmazza az intelligens és streaming alkalmazásokat is, mint például a YouTube vagy a Netflix. Természetesena Panasonic TX-55HZ1000E TV készüléket a Google Asszisztens és Amazon Alexa hangsegédekkel is vezérelheted.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer My Home Screen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit, Komponens, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,8 cm
Magasság 77,2 cm
Mélység 35 cm
Magasság talp nélkül 71,2 cm
Mélység talp nélkül 5,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 39 cm
Tömeg 26 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WX244o1g2
Termékszám:  TX-55HZ1000E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05