Oldal frissítése

55" Metz 55S9A62A

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Metz 55S9A62A

ANDROID TV a legújabb OLED kijelzővel

A Metz S9A okostelevíziók szériájával egyedülálló otthoni moziélményben lehet részed a mindent elsöprő UHD OLED kijelzővel és a HDR módú, 10-bites színmélységgel. A dinamikus térhangzásról a nagy teljesítményű, DTS és Dolby technológiával rendelkező hangszórók. Ahangutasítás-támogatást élvező Android 8.0 Oreo operációs rendszer hozzáférést nyújt az alkalmazásokhoz és online tartalmakhoz, beleértve a sportműsorokat, sorozatokat és a kiváló filmeket.


A Metz 55S9A62A SMART OLED TV legfontosabb jellemzői

  • UHD felbontás (3840 × 2160 px) HDR-rel és 10 bites színmélységgel
  • Android 8.0 Oreo hangvezérléssel és különféle tartalmak elérésével
  • Integrált NETFLIX szolgáltatás támogatás
  • Vezeték nélküli kapcsolat beépített Wi-Fi-vel
  • DTS és Dolby többcsatornás surround hangzás
  • Hangszórók 20 W-os teljesítménnyel
  • Beépített DVB-T2 / S2 / C hangoló
  • 3 x HDMI, 2 x USB, CI +
  • Multimédia lejátszás USB-eszközről
  • USB rögzítés támogatása
  • A Chromecast funkciói

Sötétebb fekete és káprázatos részletek

A csúcskategóriás képernyő a forradalmi OLED technológia révén páratlan színeket, sötétebb feketét, széles kontraszttartományt és rögzítési választ nyújt. A panel különállóan szabályozható organikus pontoktól áll, amely a mélység és természetesség jobb befogadása érdekében sötétebb feketét nyújt.

Borotvaéles kép

A Metz 50G2A51B televízió csúcskategóriás 4K UHD LED panellel lett felszerelve, amely lélegzetelállító részleteket és 10-bites színmélységet garantál finom fokozatokkal és kiváló, 2 000 000: 1 kontrasztaránnyal. A széles, 176°-os látószög révén hihetetlen képminőségben lehet részed a helyiség bármely pontjáról.


Briliáns kép igazi színekkel

Élvezd a vibráló színekkel és csodás kontraszttal felturbózott képmegjelenítést. A magas dinamikai tartomány (HDR) technológiával és a 10-bites feldolgozással a kontrasztarány és a színtér kibővíthető, hogy még természetesebb képet kapj, amely a lehető legközelebb áll a valósághoz.

Merülj el a dinamikus térbeli hangzásban

A nagy teljesítményű hangpanel a kétirányú basszus reflex rendszerrel és a 6 előhangszóróval tökéletes hátteret biztosít DTS TruSurround technológiával, hogy elmerülhess a virtuális térhangzásban.

Lépj be a korlátlan multimédiás szórakozás világába

Az Android TV-vel beléphetsz a végtelen multimédiás szórakozás világába. Élvezd ki az otthoni hálózat hozzáférését az olyan népszerű alkalmazásokhoz, mint a YouTube, a Netflix, vagy tölts le új alkalmazásokat a Google Play áruházból. Az Internetes böngészővel minden szükséges tartalomnak utánanézhetsz avilághálón, ráadásul még médialejátszó alkalmazásokra is rábukkanhatsz.

A Google Asszisztens hangvezérlés támogatása

Vezéreld okostelevíziódat a hangsegéden keresztül és élvezd az elérhető funkciók gyors és intuitív szabályozását, amelyhez mindössze egyetlen gombnyomásra van szükség a távirányítón. Így sokkal kényelmesebben férhetsz hozzá az online tartalmakhoz, beleértve a Spofity-on és Apple Musicon való zenestreamelést, videók ésfilmek keresését a YouTube-on és a Netflixen, vagy gyorsan hozzájuthatsz a legújabb információkhoz (hírek, időjárás, térképek, forgalommal kapcsolatos információk, stb.).

Tartalmak tükrözése mobileszközökről

A Chromecast vezeték nélküli videótechnológia lehetővé teszi, hogy az okos mobileszközeiden lévő tartalmakat vezeték nélkül, közvetlenül a TV-d nagy képernyőjére "tükrözd". Ezáltal könnyedén indíthatsz diavetítést, nézegethetsz képeket, játszhatsz le videókat vagy járhatsz a kedvenc játékaiddal, a telefonod vagy tabletedkis kijelzőjétől függetlenül.

Stílus és funkcionalitás kialakítás egy neves márkától

A Skyworth erejének és a 80 éves tapasztalattal rendelkező, hagyományos német METZ TV-gyártó ötvözésével a METZ blue márka kiváló minőségű okos TV-iben a modern technológia és a vonzó formatervezés egyedül. Az eredmény pedig egy minőségi termék minimalista jelleggel és keskeny külsővel, amelynek hála a készülék bármelymodern helyiségben megállja a helyét.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Párosítás mobileszközzel, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, HDMI 1.4 és korábbi, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,7 cm
Magasság 74,3 cm
Mélység 32,5 cm
Magasság talp nélkül 74 cm
Mélység talp nélkül 6,3 cm
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  METZ005a
Termékszám:  55S9A62A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10