Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

55" Metz 55G2A52B

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Metz 55G2A52B

A lenyűgöző nézői élményhez kell egy olyan televízió, amely tökéletes képpel és sokféle funkcióval rendelkezik. A lenyűgöző, 55" nagyság, illetve a(z) 4K Ultra HD felbontásnak hála a(z) 55" Metz 55G2A52B ideális választás a tágasabb terekbe. A páratlan, 4K felbontású TV olyan részletgazdagságot biztosít, amelyről nem is álmodtál. Az Android TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a multimédiás funkciók széles választékával. Az LCD LED képalkotó technológia nagy teljesítményű fénykibocsátó diódákkal szavatol hosszú pixel élettartamot a képernyő teljes felületén. Az okos TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a különböző multimédiás funkcióknak köszönhetően.

A(z) 55" Metz 55G2A52B Smart LCD televízió alapvető jellemzői

  • Sohasem látott részletgazdagság a 4K felbontásnak hála
  • 50 Hz frissítési frekvencia a sima kép érdekében
  • 55" képátlójú LCD televízió
  • A(z) 55" Metz 55G2A52B TV operációs rendszere: Android
  • Multimédiás funkciók: lejátszás usb-ről, felvétel usb-re és pip (kép a képben)
  • HbbTV funkció, amivel aktuális TV-műsorok, videóarchívumok, vagy akár időjárásjelentések, híradók listájáról válogathatunk
  • A hangvezérlő funkció megszünteti a hagyományos TV-vezérlés szükségességét
  • Beépített WiFi a(z) 55" Metz 55G2A52B vezeték nélküli hálózathoz történő csatlakozásához
  • Lehetőség pendrive-ra történő mentésre, sorozatok felvételére és későbbi időpontban történő visszanézésére
  • VESA szabványos konzolhoz előre kivágott nyílásokkal egymástól 200×200 távolságra például plafonra történő felszereléshez
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) 55" Metz 55G2A52B televízió exkluzív képminősége

Az igazán igényes nézők csak a legjobbat érdemlik. A(z) 55" Metz 55G2A52B kimagasló felbontásával a legjobb választás. A 4K UHD megjelölés négyszer annyi ún. képpontot jelent a panelen a hagyományos Full HD tévékhez képest. Tehát a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami magas szintű részletgazdagságot eredményez. Még ha közel is ülsz, akkor sem változik a képminőség, tökéletesen éles marad. A finom képmegjelenítést egyre több tartalomnál használhatod ki. Még a gyengébb felbontásban felvett régi filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a TV-készülék , aminek következtében a képük finomodik. A nagy felbontás gyakorlati hatása a különböző alkalmazások és funkciók zökkenőmentesebb működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardvert kaptak.

A(z) 55" Metz 55G2A52B TV csatlakoztathatósága és más hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jeleket is tud fogni, ami nagyon népszerű a széleskörű lefedettség és csatornaválaszték miatt. A kábel TV esetében a(z) 55" Metz 55G2A52B televízió ún. DVB-C tunerrel csatlakozik. Hasonlóan a számítógépekhez és tabletekhez, a számtalan szolgáltatás és alkalmazás mellett klasszikus netes környezet is elérhető. Hasznos funkció, hogy külső lemezről is le tud játszani tartalmakat USB csatlakozón át. Ezzel a készülékkel külső meghajtóra is felvehetők tartalmak.

A(z) METZ televízió egyéb intelligens funkciói és alkalmazásai

A(z) 55" Metz 55G2A52B televíziót olyan applikációkkal is felszerelték, mint a(z) YouTube, Netflix, Facebook, Skype és Twitter. A televízió a Google Assistant használatát ugyancsak lehetővé teszi.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, PIP (Kép a képben)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Párosítás mobileszközzel, Miracast
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,8 cm
Magasság 76,4 cm
Mélység 23 cm
Magasság talp nélkül 71,7 cm
Mélység talp nélkül 9,5 cm
Tömeg 14,1 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst
Kód:  METZ005a1
Termékszám:  55G2A52B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20