Oldal frissítése

55" LG OLED55GX

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" LG OLED55GX

A maximális nézői élményhez szinte kötelező egy olyan tévékészülék, amely kiemelkedő minőségű képet nyújt és gazdag funkcióválasztékkal rendelkezik. A nagy méretű, 55" képátló, valamint a(z) 4K Ultra HD felbontásnak hála a(z) 55" LG OLED55GX pont ideális a nagyobb helyiségekbe. A hihetetlen, 4K felbontású TV abszolút sima és mély képet kínál. Az OLED képalkotó technológia többrétegű képalkotó struktúrával szavatol maximális látószöget egészen a képernyő széléig. Egyedülálló előnye emiatt a fekete szín hű visszaadása és a kimagasló kontrasztarány. A Smart TV technológia számtalan lehetőséget kínál az okostelefonnal való kommunikáció révén.

A(z) 55" LG OLED55GX okos TV legfontosabb jellemzői

  • A finom 4K felbontás tökéletes részletességet biztosít
  • Az OLED technológia rendkívül jó kontrasztot tesz lehetővé
  • A(z) HDR dinamikus tartomány kiemelkedő dinamikát és természetesebb renderelést nyújt
  • 100 / 120 Hz frissítési frekvencia a lenyűgözően finom képért, amit főleg mozgalmas sportmérkőzések nézése közben lehet megtapasztalni
  • 55" képátmérőjű TV
  • A(z) 55" LG OLED55GX tévé operációs rendszere: WebOS
  • Multimédiás funkciók: gamer mód, vrr (variable refresh rate), lejátszás usb-ről, felvétel usb-re és fényérzékelő
  • „Piros gomb” funkció, amivel az adott csatorna műsorai, régebbi TV-műsorok, vagy akár különböző alkalmazások listáiról választhatunk
  • A hangvezérlési funkció megszünteti a hagyományos távirányítás szükségességét
  • A gaming mód redukálja a képernyő válaszidejét játék közben, emiatt folyamatos kontroll alatt tarthatod a játékot
  • Beépített WiFi a(z) 55" LG OLED55GX hálózati csatlakozásához
  • Bluetooth az eszközök könnyű csatlakoztatásához
  • Lehetőség USB-meghajtóra történő mentésre, sorozatok és filmek felvételére és bármikor történő visszanézésére
  • VESA standardú konzolhoz azonnal használható nyílásokkal egymástól 300×300 távolságra pl. falra történő felszereléshez
  • A DLNA multimédia protokoll leegyszerűsíti a külsős videók TV-n történő lejátszását
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) 55" LG OLED55GX TV rendkívüli képminősége

Nem szeretnéd kevesebbel beérni, mint a legjobb képminőséggel? A(z) 55" LG OLED55GX lélegzetelállító felbontásával épp neked készült. A 4K UHD jelölés négyszer annyi ún. pixelt jelent a képernyőn a hagyományos Full HD tévékhez képest. A kép tehát 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami rendkívüli részletgazdagságot eredményez. Még közelről sem homályosodik el a kép, teljesen éles marad. A finom felbontást számos minőségi tartalomnál, pl. Blu-ray lemezeknél élvezheted. Még a kisebb felbontásban forgatott régebbi filmeket és sorozatokat is megpróbálja feljavítani a készülék, aminek következtében a képük finomodik. A nagy felbontás kellemes mellékhatása a különböző okos alkalmazások és funkciók gördülékenyebb működése, mivel ezeknek a televízióknak erősebb a hardvere.

Felülmúlhatatlan kontraszt az OLED technológiának köszönhetően

A rendkívüli képminőség elérését támogatja az OLED technológia, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes képpont egyénileg változtassa a színét. Ennek a folyománya a tökéletes kontraszt és mindenekelőtt az a lehetőség, hogy egyszerűen ki lehet kapcsolni a képpontokat és így el lehet érni a legtökéletesebb fekete színt, míg más technológiák legfeljebb sötétszürke színre képesek. Ezek a képernyők még élénk, gazdag színvisszaadásukról is közismertek. Tulajdonképp már magától értetődő jellemző az ún. HDR, azaz a magas dinamikus tartomány. Ez biztosítja a természetes kontrasztot és a fényerőt, csökkenti például a szembefény hatását és a jelenet valósághűbb benyomást kelt. A lehengerlő 100 / 120 Hz frissítési frekvencia azt jelzi, hogy a készülék milyen sebességgel képes átrajzolni a képet és hogy jól illik az akciójelenetekhez, melyeket mindig gördülékeny átmenettel jelenít meg.

A(z) 55" LG OLED55GX LCD TV csatlakoztathatósága és más hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jeleket is tud fogni, ami nagyon népszerű a nagyobb lefedettség és számtalan program miatt. Kábeles műsorszórás esetében a(z) 55" LG OLED55GX LCD TV ún. DVB-C tunerrel csatlakozik. Az összes funkció kihasználásához internet szükséges, amelyhez hagyományos kábellel csatlakoztatható a készülék. A(z) 55" LG OLED55GX WiFi használatával is képes fellépni az internetre, ha nem szeretnél behúzni kábelt a nappaliba. Csakúgy, mint a számítógépen, vagy tableten, a különféle alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is elérhető. Egy másik készülék csatlakoztatásához szolgál a Bluetooth technológia. Közkedvelt és praktikus funkció a külső meghajtók kezelésének képessége USB porton keresztül. Ezzel a készülékkel külső eszközre is rögzíthetők tartalmak.

A(z) LG televízió intelligens funkciói és applikációi

A(z) LG által megalkotott televíziót olyan alkalmazásokkal is felszerelték, mint a(z) YouTube, Netflix, HBO Go, Skylink Live TV és Apple TV. Az AirPlay 2 funkciónak köszönhetően Apple eszközökről is lejátszhatod a tartalmakat, legyen szó akár fényképekről vagy videókról.

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,5 cm
Magasság 76,5 cm
Mélység 27,1 cm
Magasság talp nélkül 70,6 cm
Mélység talp nélkül 2,31 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 116,8 cm
Tömeg 22,5 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK612d13
Termékszám:  OLED55GX3LA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20