Oldal frissítése

55" LG OLED55G2

4,7 10 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
399 790 Ft

55" LG OLED55G2

Öt év garancia a kijelző panelre

Élvezd a tévézést korlátok nélkül. Az 5 éves kijelző panel garanciának köszönhetően az LG OLED TV-k hibátlan kivitelezésében még sok év múltán is megbízhatsz. A garancia első évében a kijelző panel, az alkatrészek és a munkadíj költségeit fedezzük. A 2-5. évben a garancia csak a kijelző panelre vonatkozik, a munkadíj már felszámításra kerül. Ez a garancia az LG OLED 55G2, 65G2, 77G2 és 83G2 modellek kijelző paneljére terjed ki.

55" LG OLED55G2 televízió, az elegancia és a szépség csúcsa


Fokozott fényerejű LG OLED55G2 televízió 

Az LG OLED55G2 televízió  maximális fényerőnöveléssel emelkedk ki, amely teljesen új szintre emeli az α9 Gen5 AI processzor szerepét. Ez a funkció élénkebbé teszi a képet a kiváló, és akár 30%-kal nagyobb fényerőnek köszönhetően. Az LG OLED önvilágító pixelek gyönyörűen kiemelik az élénk színeket. 

A modern külső és az intelligencia kombinációja

Az OLED55G2  televízió az α9 Gen5 AI processzorba rejtett modern stílus és az intelligencia tökéletes kombinációja. A processzor képes az előtérben és a háttérben lévő objektumok kiemelésére, ezáltal természetes mélységet ad nekik. A képernyődön hihetetlenül élénk, mégis pontos színek jelennek majd meg. 

Az LG  OLED55G2 televízióban a kontrasztok minősége határtalan 

Az  LG OLED55G2 televízió önmegvilágító pixelekkel büszkélkedhet, amelyek a legmélyebb feketeték eléréséhez éles kontrasztot biztosítanak. Mindezt háttérvilágítás nélkül, amely egyébként elhomályosítaná a hatásukat. A tévéképernyőn látható elemek olyan hihetetlenül élesek, hogy a legapróbb részleteket is meg tudod majd különböztetni. 

A Dynamic Tone Mapping Pro technológia biztosítja a továbbfejlesztett képminőséget 

A Dynamic Tone Mapping Pro technológia képes tovább javítani a képminőségen, amelyet akár 5000 blokkra is tökéletesít a teljes képernyőn, valamint ezáltal a legapróbb részletekig élénkebb HDR-képet kapsz.

Térhangzású LG OLED televízió

Az LG OLED55G2 tévé az α9 Gen5 AI processzornak köszönhetően a 2 csatornás hangot surround 7.1.2 csatornás hanggá alakítja át. Ennek köszönhetően a hanghatások olyanok lesznek, mintha egy akciójelenet közepén lennél. 

Személyre szabott profil létrehozásának lehetősége a háztartás minden tagja számára

Mindenkinek különböző az ízlése, és szeretnétek személyre szabott híreket vagy információkat kapni a sporteseményekről és az aktuális történésekről? Az  LG OLED55G2 tévével a család minden tagja számára lehetőség nyílik egy személyes profil kialakítására. Minden egyes családtag külön-külön beállíthatja a saját preferenciáit. A televízió a ThinQ Al és a webOS segítségével a Te ízlésednek megfelelő sorozatokat ajánl, illetve naprakészen tájékoztat Téged az aktuális eseményekről is. 

*A támogatott szolgáltatások, ajánlatok és alkalmazások országonként eltérőek lehetnek.
**A megjelenített ajánlatok a megjelenéskor változhatnak.
***A hangvezérlés elérhetősége és a nyelvi támogatás termékenként és országonként változhat.

Egy műremek, vagy televízió?

Az  LG OLED55G2 tévé már első látásra lenyűgöz a kifinomult kialakításával és a falba simuló képernyőjével. A hihetetlenül karcsú forma gyönyörűen kiegészít minden otthoni enteriőrt. Amíg a TV ki van kapcsolva, a szobában ez idő alatt is egy egyedi műalkotásként funkciónál a hiperrealisztikus textúrának és a színeknek köszönhetően.

Ideális LG televízió mindenki számára

Az LG OLED egy ideális választás kedvenc műsoraid, filmjeid vagy koncertjeid megtekintésére. 

Az  LG OLED55G2 televízióval minden tévézés egy mozizással ér majd fel

A Dolby Vision IQ és az Dolby Atmos technológiáknak köszönhetően hihetetlen élményekben lesz részed. Az α9 Gen5 AI processzor és a Dolby Vision IQ Precision Detail technológiák rendkívüli mélységet adnak a képeknek és kiemelik a finom textúrákat.

Szórakozz esténként az LG televízióval

Szeretnéd az összes programot egy helyen nézni? Az LG OLED55G2 tévével minden készen áll majd a kikapcsolódásra és egy filmezős estére. Szórakozz a Netflix, Disney+, Amazon Prime, Apple TV+ és HBO Max12 és Lg13 csatornákkal. Itt mindig találsz majd valami izgalmas műsort a kínálatban.

Az igazi játékélmény az LG OLED55G2 tévével

Az LG OLED55G2 tévé minden gamer számára ideális választás! Légy még jobb játékos a Dolby Vision Gaming 4K 120 Hz technológiának köszönhetően. Ez még simább, és profibb játékélményt nyújt majd. A 0,1 ms-os válaszidejének köszönhetően, valamint az NVIDIA G-Sync kompatibilitással, az AMD FreeSync Premium és a VRR támogatással még a leggyorsabb jelenetek is tökéletesek és zökkenőmentesek lesznek!

Az LG szem előtt tartja a környezetet is!

Az LG OLED televízió csomagolása kompozit anyagokból készült, amelyek az eddigieknél 45%-kal könnyebbek. Az  LG OLED55G2 tévé csomagolása biztonságos és megfelelő, hogy a termék biztonságban érkezzen meg Hozzád. A doboz, amelyben a TV érkezik, teljesen újrahasznosítható. A távirányítót bio alapú zacskóba csomagoljuk. A csomag nem tartalmazza a tévéállványt (ez külön megvásárolható), csak egy speciális fali tartót találsz a csomagban.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG, Dolby Vision IQ

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,2 cm
Magasság 75,7 cm
Mélység 24,5 cm
Magasság talp nélkül 69,8 cm
Mélység talp nélkül 2,72 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 43,2 cm
Tömeg 21,3 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 60 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK612d13e
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  OLED55G23LA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10