Oldal frissítése

55" LG OLED55C9PLA

4,9 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" LG OLED55C9PLA

A különböző műsorok maximális élvezetéhez szinte kötelező egy olyan televízió, amelyik kiemelkedő minőségű képet nyújt és gazdag funkcióválasztékkal rendelkezik. A nagyobb, 55 " méret a(z) 4K Ultra HD felbontással közösen kiválóan illik a tágasabb terekbe. A fantasztikus, 4K felbontás hibátlanul sima és mély képet ad. Az OLED technológia többrétegű képalkotó struktúrával szavatol maximális látószöget a képernyő egész felületén. Óriási előnye elsősorban a tökéletes színvisszaadás és a kimagasló kontrasztarány. A Smart TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásokkal.

A(z) 55" LG OLED55C9PLA TV fontos tulajdonságai

  • Sohasem látott részletgazdagság a 4K felbontásnak hála
  • OLED technológia a maximális kontrasztért
  • A(z) HDR dinamikus tartomány páratlan dinamikát és természetesebb renderelést biztosít
  • 100 Hz frissítési gyakoriság a finom, zökkenőmentes képért
  • 100 Hz frissítési gyakoriság a lenyűgözően finom képért, amit leginkább akciójeleneteknél vagy meccsek nézése közben lehet igazán észrevenni
  • 55" képernyő nagyság
  • Úgynevezett „piros gomb”, amivel TV-műsorok, korábban vetített TV-műsorok, vagy akár különböző applikációk listáján böngészhetünk
  • A hangvezérlési funkció megszünteti a klasszikus TV-vezérlés szükségességét
  • WiFi-funkció az egyszerű hálózati csatlakozáshoz
  • Mód flash meghajtóra történő mentésre, a kedvenc filmek felvételére és akármikor történő lejátszására
  • A DLNA protokoll megkönnyíti a videók, zenék vagy képek TV-n történő megjelenítését
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) LG TV kivételes képminősége

Nem szeretnéd kevesebbel beérni, mint a legjobb képminőséggel? A(z) 55" LG OLED55C9PLA kristálytiszta megjelenítésével épp neked készült. A 4K megjelölés összesen négyszer annyi ún. pixelt jelent a készüléken a hagyományos Full HD televíziókhoz képest. A kép tehát 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami magas szintű részletgazdagságot eredményez. Még kisebb távolságról történő nézéskor sem gyengül a képminőség, tökéletesen éles marad. A finom képet egyre több tartalomnál, különösen a Blu-ray lemezeknél használhatod ki. Még a kisebb felbontásban készült régebbi filmeket és sorozatokat is megpróbálja feljavítani a TV-készülék és tökéletesebbé teszi a képüket. A nagy felbontás nem várt plusz előnye a különböző okos alkalmazások és funkciók gördülékenyebb működése, mivel ezeknek a televízióknak erősebb a hardvere.

OLED technológia a tökéletes kontrasztért

A lenyűgöző képminőség elérését támogatja az OLED technológia, amely lehetőséget ad arra, hogy minden pixel egyénileg változtassa a színét. Ennek a hatása a tökéletes kontraszt és mindenekelőtt az a lehetőség, hogy könnyen ki lehet kapcsolni a pixeleket és így el lehet érni a legtökéletesebb fekete színt, míg más technológiák legfeljebb sötétszürke színt képesek megjeleníteni. Az OLED képernyők még élénk, gazdag színvisszaadásukról is közismertek. Tulajdonképp már természetes jellemző a magas dinamikus tartomány, az úgynevezett HDR. Ez biztosítja a természetes kontrasztot és a fényerőt, kiküszöböli például a szembefény káros hatását és a jelenet valósághűbb összhatást kelt. A kiváló 100 Hz frissítési gyakoriság azt mutatja meg, hogy a készülék mekkora sebességgel képes átrajzolni a képet és hogy jól illik a mozgalmas sportközvetítésekhez, vagy akciódús filmekhez, melyeket mindig zökkenőmentesen jelenít meg.

A(z) 55" LG OLED55C9PLA tunerei és praktikus funkciói

Az integrált DVB-S2 tuner segítségével műholdas jelek feldolgozására is képes, ami nagyon népszerű a különböző programok és széles körű lefedettség miatt. Kábeles műsorszórás esetében a(z) 55" LG OLED55C9PLA DVB-C tuner segítségével lehet csatlakoztatni. Számos smart funkcióhoz internet szükséges, amelyhez a készülék hagyományos csatlakozóval van ellátva. Ha nem akarsz kábelekkel bajlódni, a készüléket az internethez csatlakoztathatod a vezeték nélküli WiFi technológia használatával is. Csakúgy, mint a számítógépen, a számtalan szolgáltatás és alkalmazás mellett hagyományos webböngésző is elérhető. Egy másik elektronika csatlakoztatásához rendelkezésre áll a Bluetooth technológia. Praktikus funkció, hogy külső lemezről is le tud játszani tartalmakat USB porton át. Ezzel a modellel külső meghajtóra is rögzíthetők tartalmak.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,8 cm
Magasság 73,8 cm
Mélység 25,1 cm
Magasság talp nélkül 70,6 cm
Mélység talp nélkül 4,69 cm
Tömeg 23 kg

Szín

Szín Fekete, Szürke

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  WK607o5c
Termékszám:  OLED55C9PLA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20