Oldal frissítése

55" LG OLED55BX

4,8 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" LG OLED55BX

Forradalmi LG OLED TV 4K felbontással

Az önállóan világító pixelek ereje

Az LG OLED55BX csúcskategóriás televízióval páratlan képernyőélményt élvezhetsz az LG forradalmi OLED technológiájának köszönhetően, amely több mint 100 millió önállóan világító szubpixelt egyesít. Élvezd a valósághű képminőséget élénk színekkel és gazdag kontrasztokkal, és emeld a televíziós szórakozást a következő szintre.

LG OLED55BX a forradalmi Alpha 7 4K Gen3 processzorral

Az LG OLED TV egy intelligens, harmadik generációs Alpha 7 4K processzorral van felszerelve, amely fejlett algoritmusokat használ, mélytanulási funkcióval az elemzéshez és a képernyőn megjelenő tartalom későbbi javításához. Az egyedi beállításokat automatikusan optimalizálják a maximális kép- és hangminőség érdekében.

Kényelmesebb élet az LG ThinQ AI technológiával


Az LG OLED55BX TV-t az okosotthon központjává teheted a ThinQ AI technológiának köszönhetően, amellyel távirányító nélkül irányíthatod és vezérelheted okoseszközeidet. A Google Assistant és az Amazon Alexa támogatásával egyszerű hangparancsokkal kényelmesen irányíthatod otthonodat. Támogatja az Apple TV, a Netflix és az LG Channels streamingalkalmazásokat is, így mindig együtt láthatod kedvenc filmjeidet, tévéműsoraidat, dokumentumfilmjeidet és sportműsoraidat.


Professzionálisan feldolgozott hang és kép

A modern technológiának köszönhetően professzionális minőségben nézhetsz filmeket. A Dolby Vision IQ intelligens módon állítja be a képernyő fényerejét, színét és kontrasztját, hogy megfeleljen a tartalom műfajának és a fényviszonyoknak. A Dolby Atmos technológia magával ragadó hangzást biztosít, hogy a tartalmakat maximálisanélvezhesd.

Nézz filmeket az alkotóik szándéka szerint


FILMMAKER MODE üzemmódban a processzor automatikusan kikapcsolja a mozgás simítását a teljes filmhatás elérése érdekében. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc filmjeidet és egyéb tartalmaidat az LG OLED55BX TV képernyőn nézhesd anélkül, hogy elveszítenéd az alkotók kreatív szándékát, és audiovizuális élményedet a digitális mozi szintjére emelheted.

Az LG OLED55BX rendelkezik Eye Comfort üzemmóddal

Az LG OLED TV tanúsított kijelzője Eye Comfort üzemmóddal rendelkezik, amely biztosítja, hogy szemeidnek tökéletesen kényelmes legyen a TV. Az LG OLED TV felülmúlja a kék fényre, a képvillanásra és a kiváló minőségű képre vonatkozó szabványokat, így a képernyő hosszú ideig tartó nézése esetén is kevésbé fárad el a szem.



Az LG OLED55BX G-Sync kompatibilis

A játékosok minden bizonnyal élvezni fogják az LG OLED55BX TV kompatibilitását a modern NVIDIA G-SYNC technológiával. Ennek eredményeként a játékkal kapcsolatos tevékenységek sokkal élesebbek és simábbak lesznek, idegtépő késések és a kép megszakadása nélkül. Válaszd  a legjobb tévét a játékhoz, és állj a nyertesek oldalára.

A simább játékmenet biztosítja a győzelmet

Nagyobb képkockasebesség, VRR, ALLM és eARC a HDMI 2.1 támogatással garantálja a gyors tartalom tökéletes megjelenítését nagyobb felbontásban és sima, szinkronizált grafikával. Ennek eredményeként a játékesemények sokkal élénkebbek és természetesebbek lesznek.

Ne maradj le ellenfeleidtől

Élvezd az alacsony bemeneti késleltetést és az ultragyors, 1 ms-os válaszidőt, nem kívánt képelmosódás nélkül, még a legnagyobb részletesség mellett is. A nagyon gyors mozgásoknak és késedelem nélküli reakcióknak köszönhetően jelentős előnyre teszel szert ellenfeleiddel szemben.

Még lenyűgözőbb HDR játékok

A HGiG mód olyan játékgrafikát kínál, amely a legjobban megfelel a TV specifikációinak és teljesítményének. Az LG OLED TV segítségével különféle játékok közül választhatsz, és biztos lehetsz abban, hogy a kijelző minden szempontból csúcsminőségű lesz.


Az LG OLED55BX lenyűgöző sportélményt nyújt

Az LG OLED TV kiváló partner lesz a 4K minőségű sportmérkőzések megtekintéséhez. Az OLED TV önállóan világító képpontjai sokkal reálisabbá teszik a sportélményt. Ha olyan csodálatos légkört szeretnél átélni, mint egy stadionban, csak csatlakoztass két Bluetooth hangszórót, és a Bluetooth Surround funkciónak köszönhetően a térhatás olyan hatást kelt,mintha az akció közepén lennél.

Sportértesítések

Még ha filmet vagy más műsort is nézel, a Sportértesítések funkciónak köszönhetően nem maradsz le kedvenc csapatod meccsének fontos részleteiről. A  Sportértesítések a mérkőzés előtt, alatt és után is tájékoztat téged.

Részletes mozgásmegjelenítés

Az LG OLED55BX fel van szerelve OLED Motion Pro funkcióval, amely gondoskodik a részletes képvisszaadásról és a mozgáselmosódás kiküszöböléséről. Ennek köszönhetően tökéletesen látni fogod a játékosok gyors és kicsi mozgását a legkisebb elmosódás nélkül.


Az elegancia megtestesülése

Az LG OLED55BX 55" 4K Smart TV első pillantásra lenyűgöz minimalista és átgondoltan részletgazdag kialakításával, ultra-vékony keretével, amely tökéletesen beleolvad a környezetébe, és luxus hangulatot ad a belső térnek.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,8 cm
Magasság 74,4 cm
Mélység 24,6 cm
Magasság talp nélkül 70,6 cm
Mélység talp nélkül 4,69 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 55,9 cm
Tömeg 25,5 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK612d14
Termékszám:  OLED55BX3LB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05