Oldal frissítése

55" LG OLED55B6J

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" LG OLED55B6J

Ismerkedj meg a televíziózás jövőjével

Keskeny képernyő

Hála a hátsó panel hiányának, a háttérvilágítást innovatív módon is meg lehetett oldani, ezáltal pedig nagyban lecsökkent a képernyő vastagsága. Az LG OLED55B6J televízió rendkívül keskeny, tehát a falhoz közel is elhelyezhető.

OLED HDR

Átélheted még a csillagos éjszakát is az 55"-es LG OLED55B6J OLED  kijelzőjén — a csillagok, amelyek az LCD kijelzőkön elmosódottak szoktak lenni, itt teljesen kivehetőek. Ezen nagyszerű kép hátterében az OLED HDR mechanizmus áll, amely teljes mértékben támogatja a Dolby Vision és az Ultra HD Premium formátumokat. Az LG OLED TV képes a több, mint akár 20 fokozatú fényerőt támogatni, és minden részletet megjelenít a sötéttől kezdve a fényesig.

ULTRA HD PREMIUM - a minőség új szabványa

Nem minden 4K televízió egyforma. Az Ultra HD Premium tanúsítvány a garanciája annak, hogy a televízió képének és hangjának a minősége a legmagasabb szabványoknak is megfelel. Az LG OLED55B6J televízió ezzel a technológiával kiegészülve a tökéletes platform megtestesítője az ULTRA HD prémium minőségű televíziózást illetően.

Dolby Vision - miért is játszik olyan fontos szerepet?

Az LG OLED HDR támogatja a Dolby Vision formátumot, amely bztosítja a tisztább és élesebb képet sokkal jobb kontraszttal és észrevehetően feljavult színvilággal. A Dolby Vision új videók hullámával biztos lehetsz abban, hogy s szórakoztató trtalom az LG OLED55B6J kijelzőjén úgy lesz visszaadva, ahogy kell.

OLED BLACK - mintha az űrben lennél

Az LG OLED stelevíziók képesek a mélyfekete reprodukálására is, és ideálisan prezentálják a nemrég bemutatott NASA TV UHD csatornát, illetve közelebb hozzák a világűr valóshoz méltó élményét a nézőhöz.“

- Harmonic, a NASA hivatalos partnere a NASA TV UHD csatornánál -

Végtelen kontraszt

A csillagok legfényesebben a fekete égbolton ragyognak. A fekete ezen típusa a maga végtelen kontrasztjával megtapasztalható végre számodra is az OLED55B6J OLED televízió képernyőjén, amely teljesen képes deaktiválni az önállóan világító pixeleit.

Önállóan világító pixelek

Ezek a pixelek olyanok, mint egy élő szervezet, amely maga aktiválódik és deaktiválódik, amellyel lehetővé teszi a fekete árnyalatainak tökéletes reprodukcióját, és életre kelt minden más színt. A háttérvilágítás panele már nem szükséges, és épp ezért tündökölhet az LG OLED55B6J televízió lélegzetelállító designnal és minimalista struktúrával.

Az LG OLED televízió önállóan világító pixelei a tökéletesség megtestesítői, amellyel semmi egyéb televízió nem tudja felvenni a versenyt.

Tökéletes színek

Az LG OLED55B6J OLED televízió széles színskálája lefedi a Digital Cinema Initiative (DCI) szabványának 99%-át - valósághű színek milliói a tökéletes feketével kiegészülve.

LG Signature OLED TV és Netflix - tökéletes párosítás

Kiélvezheted a Netflix szolgáltatás 4K tartalmát a televízió képernyőjén a maga csúcskategóriás minőségében a rengeteg díjat begyűjtött LG webOS platformnak köszönhetően.

*Szükséges a Netflixre beregisztrálni. Az Ultra HD kép elérhetősége a Netflix előfizetésedtől, az internetszolgáltatódtól és az elérhető tartalomtól függ.

Ultra HD 4K felbontás

Az LG OLED55B6J televízió egészen 8,3 millió képpontot képes megjeleníteni, tehát négyszer nagyobb felbontással tud szolgálni a sima Full HD-hez képest. A lélegzetelállító fényerő és a finom részletgazdagság szinte le fog hengerelni, még ha relatíve közelről is néznéd a televíziót.

Harman/Kardon hangzás

A tökéletes képminőséghez illik a tökéletes hangzás is, és éppen ezért lett az LG OLED televízió hangzása a Harman/Kandor által megtervezve. A rendkívül tiszta Harman/Kandor hangzás mégfelejthetetlenebbé teszi az elsőosztályú tévés eléményeid.


webOS 3.0
 

webOS 3.0

Az LG Smart TV a maga webOS 3.0 operációs rendszerével úgy lett megtervezve, hogy minél egyszerűbb legyen kezelni. Hihetetlen tévés élménnyel gazdagít, egyszerűen kezelhető, ráadásul a használata még szórakoztató is. Végre ellazulhatsz, és élvezheted a webOS 3.0 élményeit, jobban, mint valaha. 

Magic Remote
 

Magic Remote

Ez a mágikus vezérlő képes a televízió és a set-top box vezérlésére is mozgás- és hangvezérlés által. Az LG OLED55B6J televízióval átveheted az irányítást a szórakozásod felett, és új szintre emelheted a távirányítás kényelmét. Nem kell már többé a kereséssel fecsérelned az időt, és mindent a szórkaozásnak szentelhetsz. 

Magic Zoom
 

Magic Zoom

A Magic Zoom képes a felvételek megnagyítására közvetlenül azok nézése közben. Elég csupán megnyomni a Zoom gombot az LG OLED55B6J televízió távirányítóján, és már rá is nagyíthatsz a jelenetre az általad áhított részletességig.

Magic Mobile Connection
 

Magic Mobile Connection

A Magic Mobile Connection lehetővé tezsi a nézők számára, hogy egyszerűen élvezhessék az okostelefonuk tattalmát a televíziójukon. A Wi-Fi kapcoslat segítségével zenét játszhatsz le, videókat nézhetsz, alkalmazásokat használhatsz, mindezt pedg az LG OLED55B6J OLED televízió 55"-es képernyőjén. 

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,9 cm
Magasság 75,9 cm
Mélység 22,5 cm
Magasság talp nélkül 71,5 cm
Mélység talp nélkül 5 cm
Tömeg 18,6 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK608p3
Termékszám:  OLED55B6J
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05