Oldal frissítése

55" LG OLED55A23

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" LG OLED55A23

Televízió 55

A kedvenc filmek és műsorok követéséhez szinte kötelező egy olyan tévé, amely tökéletes képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A lenyűgöző, 55" képátló, illetve a(z) 4K Ultra HD felbontás révén a(z) 55" LG OLED55A23 pont megfelelő a tágasabb terekbe. A hihetetlen, 4K felbontású TV négyszer nagyobb részletgazdagságot kínál, mint egy hagyományos Full HD készülék. Az OLED képalkotó technológia rendkívül fényes képmegjelenítő cellákkal biztosít maximális látószöget a képernyő teljes felületén. Óriási előnye elsősorban az abszolút fekete szín megjelenítés és a rendkívüli kontraszt. Az okos TV technológia számtalan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásokkal.

A(z) 55" LG OLED55A23 okos LCD televízió fontos paraméterei

  • Sohasem látott részletgazdagság a 4K felbontásnak hála
  • Az OLED technológia maximális kontrasztot biztosít
  • A(z) HDR dinamikus tartomány kivételes dinamikát és természetesebb renderelést nyújt
  • 50 / 60 Hz frissítési gyakoriság a sima, zökkenőmentes képért
  • 55" képátlójú tévé
  • A(z) 55" LG OLED55A23 LCD televízió operációs rendszere: WebOS
  • Multimédiás funkciók: gamer mód, lejátszás usb-ről, felvétel usb-re, skylink fast scan, hotel mód és fényérzékelő
  • Ún. „piros gomb” funkció, amivel TV-programok, korábbi TV-műsorok, vagy akár játékok listájáról válogathatunk
  • A hangvezérlés megszünteti a klasszikus TV-vezérlés szükségességét
  • A game mode minimálisra csökkenti a válaszidőt játék alatt, így abszolút mértékben követhetsz mindent, ami a játékban történik
  • WiFi-funkció a(z) 55" LG OLED55A23 könnyű internetcsatlakozásához
  • Bluetooth funkció az eszközök csatlakoztatásához
  • Mód USB-meghajtóra történő mentésre, sorozatok rögzítésére és jövőbeni visszanézésére
  • VESA standardú tartóhoz előre kifúrt nyílásokkal egymástól 300×200 távolságra pl. mennyezetre történő erősítéshez
  • A DLNA átviteli protokoll gyakorlatilag korlátlan fájlátvitelt tesz lehetővé
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása
Televízió 55
Televízió 55

A(z) 55" LG OLED55A23 televízió kiváló képminősége

Az igazán igényes nézők csak a legjobbat érdemlik. A(z) 55" LG OLED55A23 finom felbontásával ideális választás. A 4K jelzés négyszer annyi ún. pixelt jelent a panelen az átlagos Full HD televíziókhoz képest. Azaz a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami magas szintű részletgazdagságot eredményez. Még ha közel is ülsz, akkor sem homályosodik el a kép, teljesen éles marad. A finom, tiszta képmegjelenítést egyre több tartalomnál élvezheted. Még a gyengébb felbontásban felvett régi filmeket és sorozatokat is megpróbálja feljavítani a készülék, aminek következtében a képük finomodik. A nagy felbontás kedvező mellékhatása a legkülönbözőbb alkalmazások gyorsabb működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardverrel vannak felszerelve.

Felülmúlhatatlan kontraszt az OLED technológiának köszönhetően

A kivételes képminőség elérését támogatja az OLED technológia, amely képes arra, hogy minden pixel önállóan változtassa a színét. Ennek a következménye a kiváló kontraszt és elsősorban az a lehetőség, hogy könnyen ki lehet kapcsolni a képpontokat és így tökéletes feketeséget lehet elérni, míg más technológiák maximum sötétszürke színt képesek megjeleníteni. Az OLED képernyők még gazdag, élénk színeikről is híresek. Mondhatni már magától értetődő jellemző az úgynevezett HDR, vagyis a magas dinamikus tartomány. Ez segíti a természetes kontrasztot és a fényerőt, kiküszöböli például a szembefény káros hatását és a jelenet összességében élvezetesebb és valósághűbb lesz.

Televízió 55
Televízió 55

A(z) 55" LG OLED55A23 LCD TV tunerei és egyéb hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jeleket is tud fogni, ami nagyon népszerű a széleskörű lefedettség és csatornaválaszték miatt. A kábeltelevízió esetében a(z) 55" LG OLED55A23 televízió DVB-C tuner segítségével csatlakozik. Az összes funkció kihasználásához internet szükséges, amelyhez hagyományosan, kábelen keresztül csatlakoztatható a készülék. A(z) 55" LG OLED55A23 WiFi-n keresztül is képes csatlakozni a nethez, ha nem akarsz kábelekkel bajlódni. Csakúgy, mint a számítógépen, a különböző szolgáltatások és alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is elérhető. Egy másik készülékkel történő párosításhoz a Bluetooth technológiát is támogatja. Hasznos funkció, hogy külső lemezről is le tud játszani tartalmakat USB csatlakozón keresztül. Ezzel a készülékkel külső eszközre is rögzíthetők tartalmak.

A(z) LG televízió további intelligens funkciói és alkalmazásai

A(z) 55" LG OLED55A23 televíziót olyan alkalmazásokkal is felszerelték, mint a(z) O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+, Voyo, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV és Telly. A(z) LG által készített televíziót olyan applikációkkal is kiegészítették, mint a(z) O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+, Voyo, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV és Telly. A televízió az Amazon Alexa és a Google Assistant használatát egyaránt lehetővé teszi. Az AirPlay 2 funkciónak köszönhetően Apple eszközökről is lejátszhatod a tartalmakat, legyen szó akár fotókról vagy videókról. A Miracast funkció segítségével tükrözheted a képet a mobilodról. A komfort érdekében nem kell minden egyes alkalommal manuálisan csatlakoztatnod a telefonodat a tévéhez, mert az első párosítás után ez automatikusan megtörténik.

Televízió 55

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG, Dolby Vision IQ

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,8 cm
Magasság 77,2 cm
Mélység 23,5 cm
Magasság talp nélkül 105,7 cm
Mélység talp nélkül 4,59 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 105,7 cm
Tömeg 14,5 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK612d13a1
Termékszám:  OLED55A23LA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20