Oldal frissítése

55" LG 55UQ8100

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55UQ8100

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek LG TV. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel. Eme LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. Amennyiben a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" LG 55UQ8100 tévé jelentősebb jellemzői

  • A nagyszerű LG TV mozivá varázsolja otthonod
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme LG Smart TV a korszerű WebOS operációs rendszerrel működik
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Disney+, MAGENTA TV, Telly és Canal+

Meglepően tökéletesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a remek LG televízió a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia lehetővé teszi a pontos zóna-háttérvilágítást, amely aktívan alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 55
Televízió 55

LCD LED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Eme LCD LED technológiát alkalmazó TV nagyszerű látványt nyújt. A LED technológia magas fényerőt biztosít, ami hozzájárul a kiváló minőségű filmnézéshez még jól megvilágított helyiségekben is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely megvilágítja a képernyőt a tiszta és fényes kép érdekében.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által.

Televízió 55
Televízió 55

Válj profi játékossá ezzel a lenyűgöző LG televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. Ez a remek LG TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb játékosok igényeinek is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ez a remek WebOS okos TV sok praktikus funkcióval büszkélkedhet, mint például Google Assistant, Amazon Alexa és Apple Home Kit. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Nincs más dolgunk, csak megnyomni egy gombot a kedvenc streaming szolgáltatásunk eléréséhez.

Használd ki a nagyszerű LG televízió összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy további eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az okos funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Érdekes tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan rejtett részleteket fedezzünk fel, amelyeket a klasszikus videókban nem látnánk.

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a fejlett LG LCD LED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

78,7 × 123,5 × 26 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

71,5 × 5,75 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

15,4 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN és HDMI 2,0

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Disney+, Canal+, MAGENTA TV, Telly
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,5 cm
Magasság 78,7 cm
Mélység 26 cm
Magasság talp nélkül 71,5 cm
Mélység talp nélkül 5,75 cm
Tömeg 15,4 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607n6j6f1
Termékszám:  55UQ81003LB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10