Oldal frissítése

55" LG 55UK6100PLB

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55UK6100PLB

Minden részletében csodálatos kép

Az 55 hüvelykes LG 55UK6100 UHD televízió négyszer nagyobb felbontást kínál a klasszikus Full HD kijelzőhöz képest. Ennek köszönhetően tökéletesen éles, részletgazdag és lenyűgöző színekben pompázó képvilágot élvezhetsz. A kifinomult webOS 3.5 felhasználói felület intelligens funkciókat nyújt az internetes és multimédiás tartalmak közvetlen megjelenítéséhez a képernyőn. A virtuális térhangzás hatásáról a minőségi integrált 20 W-os hangsugárzók gondoskodnak.


Elegáns design

Az elegáns kijelző rendkívül karcsú kerettel rendelkezik, amely biztosan a nappali ékességévé válik, emellett olyan fantasztikus képet nyújt, akár csak a mozivászon. Az LG 55UK6100 televíziót lehetőséged van egy szilárd alapra szerelni, de a VESA felfüggesztési rendszerrel elhelyezheted a falon is. 


Csodálatos élmény minden szögből

A széles betekintési szögnek köszönhetően csodálatos színvilágban és lenyűgöző részletességgel élvezheted a TV-n megjelenített tartalmakat bárhonnan a nappaliból. Így már nem szükséges kiharcolnod a legjobb helyet a képernyő előtt, a sportesemények közvetítését pedig megannyi barátod társaságában élvezheted. 


Egyenletes képminőség minden szögből

A modern IPS kijelző minden szögből kitűnő láthatóságot garantál kellemetlen színtorzítás nélkül. Emellett az IPS technológia gondoskodik a kitűnő színhűségről és a gazdag kontrasztról is, így a megjelenített tartalom a lehető leginkább valósághű. Ennek eredményeként lélegzetelállító képben lehet részed, amely elkápráztat az életszerű részletekkel.


Valósághű kép a 4K Active HDR technológiával

A HDR formátum támogatása, beleértve a HDR10 Pro és a HLG Pro szabványokat is, lehetővé teszi a gazdag tartalom, a valósághű színek és a kitűnő kontraszt megjelenítését. Az LG 55UK6100 képkockánként dolgozza fel a képeket, dinamikus színkorrekciót végezve azokon. Ez az érzékeny képfeldolgozás képes az SDR tartalmak HDR minőségben történő reprodukciójára.


Futball mód

A Futball mód javított kép- és hangminőséget nyújt a foci mérkőzések megtekintésének legjobb élménye érdekében. Akadásmentes mozdulatok, élénk színek és fantasztikus hangzás - mindez lehetővé teszi, hogy átérezd a stadionban szétáradó izgalmat. Az igazi meccs hangulatot azonban az exkluzív, többirányú Stadium Surround térhangzás biztosítja.


LG webOS felhasználói felület

Az LG webOS 3.5 felhasználói felülettel elfelejtheted a hagyományos TV vezérlést, hiszen számos kiválasztott alkalmazásnál rendelkezésedre áll a navigálás és egyéb, kiváló hangvezérelt funkciók használata is. Internet elérés, film lejátszás, zene és a kedvenc szolgáltatásaid, mint például a Netflix és az Amazon mind könnyen elérhetők. A Magic Remote segítségével történő egyszerű navigáció lehetővé teszi, hogy szimpla gesztusokkal és parancsokkal kommunikálj a televízióval.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Telly, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 124,9 cm
Magasság 78,5 cm
Mélység 23,5 cm
Magasság talp nélkül 73 cm
Mélység talp nélkül 8,3 cm
Tömeg 14,3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607n6
Termékszám:  55UK6100PLB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05