Oldal frissítése

55" LG 55UJ6307

4,7 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55UJ6307

Élénk, tiszta képek minden szögből

A legújabb technológiai újítások egy egyedülálló Ultra HD felbontású IPS panelbe épülnek be. Hála az IPS technológiának, csodálatos képvilágot élvezhet bármilyen szögből torzítás nélkül. Hívja át az egész családot vagy a barátait, és élvezze ki a legjobb élményeket  az LG Smart TV-ből.

Élénk

A True Color Accuracy technológia a fejlett színleképezési algoritmussal hatékony színkorrekciót biztosít,  ezáltal részletes képeket és természetes színeket biztosítva TV-készüléknek.

Nagyszerű látvány mindenki számára

Az LG TV semmilyen szögből nem előnytelen! Dőljön hátra bárhol a nappaliban, és élvezze a tökéletes képek, kivételes színek és kontrasztok kiváltságát úgy, mintha közvetlenül az egész képernyő előtt ülne.

Aktív HDR

A technológia speciális formázást tesz lehetővé a sokféle támogatott algoritmus és HDR - High Dynamic Range alapján - mint a HLG HDR és HDR 10.  Szerezzen kiváló élményeket több forrásból.

HDR10 / HLG

Az UJ6307 sorozat modelljei kompatibilisek a HDR10 és a Blu-ray és HGL formátumokkal a műsorszórást tekintve. A dinamikus adatoknak köszönhetően ezzel a technológiával minden jelenet külön kerül megjelenítésre, a végleges tartalom pedig sokkal jobb minőségben mutatkozik meg.

HDR hatás

Most egy egyszerű festményből is valami rendkívülit hozhat létre! A fejlett HDR hatás létrehozza a tartalom szabványos dinamikatartományát. Emelje  a szokásos szórakoztatását egy új szintre a szín és a kontraszt dinamikai tartományával.

Minőségi kép minden egyes forrásból

Fejlessze fel bármely képminőségét nagyobb felbontásra az LG 4K skálázóval -első osztályú képfeldolgozó technológia, ami akár 4K minőségre növeli a felbontást.

A többcsatornás hanghatás magával ragadó

A nagyszerű TV nagyszerű hangzásvilágot érdemel. Az UJ6307V modellel tehát egy márkás hangszóró rendszer is érkezik, amelyben hét virtuális csatorna található a többcsatornás Ultra Térhatású hangzásvilág megteremtéséért. 

WebOS 3.5 interfész - a szórakozás egy végtelen forrása 

Internet hozzáférés, filmek, zenék és népszerű szolgáltatások, mint a Netflix és az Amazon, minden csupán egy karnyújtásnyira van Öntől. Az egyszerű navigáció garantált a mobiltelefonnal történő mágikus kapcsolaton keresztül  (Magic Remote) amely kényelmes kommunikációt tesz lehetővé a TV-vel egyszerű gesztusok és parancsok használatával. A TV vezérlése még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezen kívül a webOS 3.5  platform nagyon biztonságos, ami az elnyert díjaiból is látszik. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 124,9 cm
Magasság 78,5 cm
Mélység 23,5 cm
Magasság talp nélkül 73 cm
Mélység talp nélkül 8,34 cm
Tömeg 14,3 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607m8
Termékszám:  55UJ6307
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15