Oldal frissítése

55" LG 55SM8200PLA

4,8 38 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55SM8200PLA

Harmonikus ultravékony kialakítás

A csúcskategóriás, 139 cm-es LG 55SM8200 4K tévékészülék ultravékony kialakítású és minimalista kerettel lett felszerelve, így harmonikus kiegészítője bármilyen modern belső térnek. A lekerekített fémállvány hangsúlyozza az egyedi megjelenést.

Csúcskategóriás NanoCell kijelző 4K felbontással

LG Smart TVAz 55SM8200 csúcstechnológiájú Nano Cell kijelzővel rendelkezik, amely teljesen lenyűgöző képminőséget, pontos színvisszaadást és kiváló látószöget kínál. A 4K Ultra HD képernyő 4x-nél nagyobb felbontást ér el, mint ahagyományos Full HD-televíziók, így tisztább, élesebb képeket élvezhetsz lenyűgöző részletekkel.

Finomított színtisztítás

Az LG Nano Cell kijelző speciális nanorészecskéket használ, amelyek folyamatosan optimalizálják az egyes színeket, lehetővé téve a teljes színspektrum létrehozását a tökéletesen valós és élénk képhez.

Pontos színek még széles látószögben is

Az LG NanoCell képernyő széles látószöggel rendelkezik, hogy kiváló képeket valósághű színekkel élvezhesd, torzítások nélkül, lenyűgöző felbontásban, bárhol a nappaliban.

DTS Virtual: X - új dimenziót ad az audióhoz

A beépített 20 W-os DTS Virtual: X hangszóró térhatású technológiája gazdag, hibátlan és többirányú hangot ad, amely teljesen körülvesz.

4K Active HDR technológia

A 4K Active HDR technológia minden jelenetre optimalizálja a finom részletek és a gazdag, valósághű színek létrehozását. Élvezd a lélegzetelállító HDR-minőségű képeket a többfunkciós HDR-rel, amely ötvözi a HDR10-et és a HLG-t az egy képkockás szerkesztési technológiával.

Quad-core processzor

A pontos képfeldolgozást és a rendszer gyors működését egy erőteljes négymagos processzor biztosítja, amely biztosítja a fejlett zajcsökkentést, a dinamikusabb színeket és a gazdagabb kontrasztot. Intelligens algoritmusokat is alkalmaz annak érdekében, hogy az alacsony felbontású tartalmat 4K formátumra konvertálja nagyrészletességmegtartással.

A hangvezérlés támogatása

A Google Assistant és az Amazon Alexa hangvezérlő támogatása lehetővé teszi, hogy kedvenc műsorod nézése közben választ kapj a kérdéseidre, és közvetlenül a képernyőn láthasd az eredményeket, anélkül, hogy megszakítanád a mozizást. Ezen felül gyorsan kereshetsz információt kedvenc filmjeidről, zenéidről, vezérelheted a TV funkcióit vagy akompatibilis okos otthoni eszközöket.

Sima játék a 4K HDR-ben

Az LG NanoCell TV kivételesen sima játékélményt nyújt, így a játékosok azonnal reagálhatnak a képernyőn zajló eseményekre. A 4K HDR felbontás és a Dolby Atmos technológia támogatásával, amely gazdag térhatású hangot ad, csodálatos játékkörnyezetet teremt.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit, Komponens
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,2 cm
Magasság 78,6 cm
Mélység 26,31 cm
Magasság talp nélkül 71,6 cm
Mélység talp nélkül 6,36 cm
Tömeg 18,7 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607n6p1
Termékszám:  55SM8200PLA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05