Oldal frissítése

55" LG 55SK7900PLA

4,6 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55SK7900PLA

Realisztikus színek és gazdag kontraszt

A LG 55SK7900 UHD TV, 55"-os átlóval, kiváló képminőséget kínál az innovatív Nano Cell képernyővel és a 4K nagy felbontással, amely reális szín reprodukcióval és gazdag kontraszttal rendelkezik. A webOS 3.5 felhasználói felületnek köszönhetően használhatod a TV okos funkcióit, például az internetes és multimédiás tartalmak közvetlen megjelenítését a képernyőn. A kiemelkedő hangokról a Harman / Kardon 20W-os hangsugárzók gondoskodnak.


Elegáns design

Az elegáns képernyő rendkívül karcsú vázzal rendelkezik, amely a nappali nappali díszes kiegészítőjévé válik, és fantasztikus képet biztosít, mint egy mozis vászon. Az LG 55SK7900 egy szilárd alapra szerelhető vagy falra helyezhető a VESA felfüggesztési rendszer segítségével.


Csodálatos élmény bármilyen szögből

A képernyő széles látószögének köszönhetően fantasztikus színekben és részletekben követheted a történéseket szinte bárhol a nappaliban. Ezután nem kell küzdened a jobb helyért a TV előtt, és a focit még a nagyobb baráti társaságokkal is élvezni fogod. 


Nano Cell képernyő fantasztikus színekkel

Az LG Nano Cell képernyő speciális nanorészecskéket használ a felesleges hullámhossz felszívására, amelyek ráadásul a túlcsordult színeket is korlátozzák a képernyőn. Ez a legmodernebb technológia lehetővé teszi, hogy teljes színspektrumot hozzon létre, amely tökéletesen hű képet ad a tiszta és élénk színekről .


Valódi kép 4K Active HDR technológiával

A HDR formátum támogatás, beleértve a HDR10 Pro és a HLG Pro programot, lehetővé teszi a tartalom finom részletességű megjelenítését, realisztikus színekkel és gazdag kontraszttal. Az LG 55SK7900 TV a képet dinamikus szerkesztéssel kezeli minden egyes képkocka után. Ez az érzékeny képfeldolgozási környezet az egyszerű tartalmat is HDR módba reprodukálja.


Futball mód

A foci mód jobb kép- és hangminőséget nyújt a foci meccs tökéletes élvezetéhez. Sima mozdulatok, élénk színek és fantasztikus hangzás - mindez lehetővé teszi, hogy átéld az izgalmat, mintha ott lennél a stadionban. A tökéletes hangulatot támogatja az exkluzív, többirányú Sound Surround Sound hangzás.


LG webOS felhasználói felület

Az LG webOS 3.5 felhasználói felülettel elfelejtheted a TV klasszikus vezérlését, és használhatod a kiválasztott alkalmazásokat és egyéb, prémium szolgáltatásokat, és mindezt hangvezérléssel. Internet elérés, film lejátszás, zene és kedvenc szolgáltatások, mint például a Netflix és az Amazon most mind a kezed ügyében. A Magic Remote lehetővé teszi a TV egyszerű vezérlését gesztusokkal és parancsokkal.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Telly, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, WiFi ready
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 124 cm
Magasság 77,8 cm
Mélység 23,2 cm
Magasság talp nélkül 71,8 cm
Mélység talp nélkül 6,2 cm
Tömeg 15,5 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WK607m71
Termékszám:  55SK7900PLA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10