Oldal frissítése

55" LG 55SJ810V

4,9 14 értékelés
271 290 Ft

55" LG 55SJ810V

A Super UHD TV a jéghegy közismert csúcsa az LG LED TV között

Nano Cell ™ - high-tech LCD kijelző


Az LG Super UHD telvíziók jóval többet nyújtanak, mint a hagyományos eszközök hagyományos vagy LED Quantum Dot technológiával. Fejlett Nano Cell™ technológiát integrálnak LCD kijelzőkhöz, amely nagyban javítja a megjelenített képeket.

Nano Cell ™ - garantálja a tökéletes színeket

Több szín, amelyeket szeretni fog

A fejlett, 10-bites feldolgozás kiterjeszti a látható színek tartományát, így több, mint egymilliárd szín jelenik meg a képernyőn.

Milliárdnyi gazdag szín

A Super UHD televíziók által használt technológiának köszönhetően a színpaletta 64x nagyobb, mint a hagyományos televízióké. A képek sokkal pontosabb, finomabb részleteket adnak vissza, amely csak egy dolgot jelent - igazi, élénk képeket. 

Az egyedülálló LED újítások, és a nanorészecskék pontossága


Cell ™ Nano technológia lehetővé teszi a nanométer pixelek egymástól való következetes elhelyezését, így egységes térfogatú színeket és kiváló minőségű képeket hoz létre.

Rendkívül finom színvisszaadás Nano Cell ™ technológiának köszönhetően

Hogyan érzékeljük a színeket? A reflektált fény hullámhossza határozza meg a látott színeket. A Nano Cell ™ kijelző, amely a panelbe integrált nanorészecskékből áll, elnyeli a fény interferenciáját, és jelentősen növeli a képernyőn megjelenő színek tisztaságát.

Milyen gyakran néz TV-t optimális helyzetben?

Az LG Super UHD televíziókkal élvezni fogja a tökéletes színeket és a kontrasztokat különböző szögből is. A szobában mindenki jól fog szórakozni filmek és sportesemények nézése közben a gazdag színmegjelenítésnek köszönhetően a nanorészecskés planelen.

A kutatások azt mutatják, hogy az emberek mintegy 60%-a a látószög tengelyéből nézi a képernyőt, amely több, mint 15°-ra található a középponttól, ahol a képminőség már csökken - a hagyományos televízióknál.

Csúcsélmény minden szögből

A Nano Cell ™  képernyő színkonzisztencia az optimális látószög fölé emelkedik, így csökkenti a színek torzítását.

Multi Vision HDR Dolby™

A technológia fejlett UHD TV LG Super formázása különböző High Dynamic Range algoritmusokat támogat, mint az HLG HDR10 és a Dolby Vision ™. Tapasztalja meg a HDR élményt több forrásból.

 

A HDR Dolby Vision ™ által támogatott TV SJ800V kezeli a dinamikus metaadatokat minden egyes képen, amelyeket megjelenít a nappaliban. A HDR10 kizárólagos LG feldolgozási technológiákat használ. A dinamikus adatok feldolgozásának köszönhetően ez a technológia minden jelenetnél külön, a tartalom jobb minőségével jelenik meg.

Modern dizájn maximális képminőséggel

A fém alváznak köszönhetően szinte nem is látszanak a szegélyek. Az UHD TV LG ezzel a nagyszerű szerkezettel bármelyik nappalit otthonosabbá varázsolja.

Hangtechnikai szakemberek a műhelyből

Kiváló minőségű hangszóró rendszer Harman / Kardon tervezésével, amely biztosítja a kiemelkedő audio élményt. A szakemberekkel folytatott együttműködés eredménye tiszta, erőteljes hangzás a nappaliban.

WebOS 3.5 interfész - a szórakozás kimeríthetetlen formája

Internet hozzáférés, filmek, zenék és népszerű szolgáltatások, mint a Netflix és az Amazon. Ezeket most mind egy gombnyomással elérheti. Egyszerű navigáció a mágikus vezérlőkön (Magic Remote) keresztül, amelyek lehetővé teszik a kényelmes kommunikációt a televízióval kurzor, kattintás és a képernyőn való görgetés segítségével. A további kényelem érdekében különböző funkciókat használhat hangvezérléssel is.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,6 cm
Magasság 77,4 cm
Mélység 24,8 cm
Magasság talp nélkül 71,8 cm
Mélység talp nélkül 6,2 cm
Tömeg 16,7 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WK607m5
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  55SJ810V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15