Oldal frissítése

55" LG 55QNED87

A kiszállítás
ingyenes
Leárazás -28 %
369 590 Ft 519 990 Ft

55" LG 55QNED87

Szeretnéd otthon is ugyanolyan minőségben élvezni a filmeket, mint a moziban? Akkor egy LG TV megfelelő választás lehet. Élvezd a lenyűgöző vizuális élményeket a QNED technológiának és a HDR10 és HLG formátumok támogatásának köszönhetően. A panel 100 / 120 Hz-es frissítési frekvenciájának köszönhetően még a dinamikus jelenetek rajongóit is lázba hozza. Az Ideal for PlayStation 5 funkciói minden játékrajongónak örömet okoznak majd. Az LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszeren alapul, és lenyűgöző dizájnja kiemeli az elegáns megjelenést. A televízió megjelenését a fekete szín teszi teljessé. A TV falra szereléséhez egy VESA szabványú, 300×300 mm-es tartót használnak.

Televízió 55
Televízió 55

Az 55" LG 55QNED87 TV főbb jellemzői

  • Az LG TV azt a csodálatos filmhangulatot hozza el, amelyet csak a mozilátogatók ismernek
  • Lenyűgöző vizuális élményt kínál a modern QNED technológiának és a támogatott HDR10 és HLG formátumoknak köszönhetően
  • A gyors jelenetek kedvelőit el fogja ragadni a 100/120 Hz-es frissítési frekvencia
  • Élvezd a részletes4K Ultra HDfelbontást55 hüvelykes képátlón
  • Az LG okostévé modern WebOS operációs rendszert használ
  • Az Edge LED háttérvilágítás is elérhető
  • A HDR funkciót is élvezheted
  • A Dolby Digital AC3, a Dolby Digital AC4 és a Dolby Digital Plus moziszerű hangzást szavatol
  • A népszerű intelligens funkciók közé tartozik a HbbTV, a hangvezérlés, a webböngésző és a 360°-os videolejátszás
  • Népszerű film- és sorozatnézés az olyan közkedvelt szolgáltatásokon, mint például a YouTube, a NETFLIX, Max, Disney+, Apple TV, az Amazon Prime Video, Spotify, Rakuten TV, a Deezer és a Vodafone TV

4K Ultra HD élmény 55 colos képernyőn

Dőlj hátra, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 55 hüvelykes képátlón. A nagy számú pixeleknek, vagyis képpontoknak köszönhetően az LG TV nagy részletességel közvetíti a képet. A 4K elnevezés azt jelenti, hogy a kép négyszer több megjelenítési ponttal jelenik meg a Full HD képernyőhöz képest. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, aminek köszönhetően minőségromlás nélkül lehet filmeket és műsorokat átvinni a képernyőre. Az Edge LED technológiára jellemző, hogy a LED-ek csak a képernyő szélein helyezkednek el, ez kedvező választás azoknak, akik a karcsú kerettel és modern dizájnnal rendelkező TV-t részesítik előnyben.

Televízió 55
Televízió 55

QNED az élénk és természetes színek nagyszerű élményéért

A QNED TV technológia bevon a jelenetekbe. A QNED technológia használatával széles látószöget kapsz, amely biztosítja, hogy a kép egyenletes és jó minőségű maradjon, függetlenül a néző pozíciójától.

A HDR formátumok széles skáláját támogatja

Ezzel a televízióval és a High Dynamic Range (HDR) technológia támogatásával a részletek kibővített reprodukcióját kapod a rögzített jelenet sötét és világos részein egyaránt. Konkrétabban, támogatja a HDR10 és a HLG formátumot. A HDR10-nél a kép fényereje a maximális fényerejű jelenetek alapján van beállítva.

Televízió 55

Győzz le minden kihívót a játékokban az LG TV segítségével

Szerezz előnyt ellenfeleiddel szemben egy csomó játékfunkcióval. A játékokban fontos a jó grafika, valamint a gyors reakciók és az alacsony válaszidő. Az Ideal for PlayStation 5játékfunkcióival élvezheted a valódi játékélményt. Az LG TV nagy hatékonyságú monitorként működik, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

A WebOS Smart TV a funkciók széles skáláját kínálja, mint például az Apple Home Kit. Ez lehetőséget ad a tartalom vezeték nélküli megosztására, a mobileszközök vagy számítógépek tükrözésére, a hangasszisztensek használatára és a TV-készülék okosotthonodba való integrálására. A hangasszisztens így nagyszerű segítőd lesz az elektronika világában. Ennek köszönhetően könnyen megtalálhatod a népszerű videókat az alkalmazásokban, amit különösen a kisebb nézők értékelnek. Gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül is, hogy be kellene gépelniük a bonyolult a címeket a billentyűzeten.

Élvezd az LG TV összes intelligens funkcióját

A HbbTV segítségével a televíziózás még interaktívabb élménnyé válik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy testre szabják tévénézésüket, és hozzáférjenek más online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy külső eszközöket kellene csatlakoztatniuk és váltani kellene a különböző alkalmazások között. A TV-készüléket HbbTV 2.0 verzióval szerelték fel. Könnyedén beállíthatsz webböngészőt a TV-készülékkel. Böngéssz az oldalon közvetlenül a TV képernyőjén. Az intelligens funkcióknak köszönhetően hozzáférhetsz az internetes tartalmak böngészéséhez, információkereséshez, videók megtekintéséhez, online tartalmak streameléséhez és közösségi hálózatokon keresztüli kommunikációhoz. Érdekes lehetőség a videók lejátszása 360°-os képpel. A vezérlő lehetővé teszi, hogy mozogj a videóban, és minden irányban elforgasd a nézetet. Ez megnyitja a teret a környezet felfedezéséhez és olyan részletek feltárásához, amelyek egy hagyományos videóban rejtve maradnának.

Használd ki a fejlett multimédiás funkciók előnyeit

Az LG QNED TV-je multimédiás funkcióival biztosan elnyeri tetszését. Ha nincs időd megnézni kedvenc sorozatodat, rögzítsd USB-n keresztül a saját adathordozódra, és nézd meg később.Ha elveszted az érdeklődésedet a tévéműsorok iránt, csatlakoztass külső USB-meghajtót vagy flash meghajtót, és játszd le saját tartalmaidat.

Méretek:

78,6 x 123,6 x 26 cm (ma×sz×mé)

Méretek alap nélkül:

71,6 x 2,97 cm (ma×mé)

Tömeg:

24,2 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Bemenetek és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2.1, digitális optikai/digitális audiokimenet és CI / CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Max, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Rakuten TV, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Apple Home Kit

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,6 cm
Magasság 78,6 cm
Mélység 26 cm
Magasság talp nélkül 71,6 cm
Mélység talp nélkül 2,97 cm
Tömeg 24,2 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK60136
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  55QNED87T3B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15