Oldal frissítése

55" LG 55NANO76

4,3 13 értékelés
174 990 Ft

55" LG 55NANO76

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű LG televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett NanoCell technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Eme LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 55
Televízió 55

55" LG 55NANO76 televízió fő tulajdonságai

  • Ezen LG televíziónak hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern NanoCell technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszerrel van ellátva
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Ultra Surround garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video és Vodafone TV

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Csak dőlj hátra, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a remek LG televízió a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely nagy élességet garantál. A Direct LED technológia lehetővé teszi a pontos zóna-háttérvilágítást, amely alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 55
Televízió 55

NanoCell technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme NanoCell technológiát alkalmazó TV magával ragadó szórakozást nyújt. A NanoCell technológiával széles látószöget érünk el, amely biztosítja, hogy oldalról nézve is kiváló minőségű legyen a kép.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által.

Televízió 55
Televízió 55

Válj legyőzhetetlen játékossá ezzel a lenyűgöző LG televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Eme LG televízió nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ez a remek WebOS okos TV sok hasznos funkciót tartogat, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket a billentyűzet bonyolult használata nélkül. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak nyomjunk meg egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a modern LG tévé összes smart tulajdonságát

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Próbáld ki kézmozdulatokkal is vezérelni a TV-t. Képesek leszünk módosítani a hangerőt, csatornát váltani, navigálni a menüben, és így tovább. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból tudjuk nézni a videót. Ezzel a funkcióval lehetőségünk lesz felfedezni olyan részleteket, amelyek a hagyományos videókban rejtve maradnának.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a remek LG NanoCell TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Amennyiben nem tudod megnézni kedvenc műsodor, csak játszd fel USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza később. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

78,8 × 123,5 × 26 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

71,5 × 5,81 cm (ma×mé)

Tömeg:

16 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia NanoCell
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,5 cm
Magasság 78,8 cm
Mélység 26 cm
Magasság talp nélkül 71,5 cm
Mélység talp nélkül 5,81 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 81,9 cm
Tömeg 16 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  WK612d002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  55NANO763QA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05