Oldal frissítése

55" LG 55LJ625V

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55LJ625V

WebOS 3.5 interfész - a szórakozás végtelen forrása

Internet hozzáférés, film és zenelejátszás és népszerű szolgáltatások, úgy mint a Netflix és az Amazon, mind csak egy gombnyomásra. Egyszerű a navigáció mobiltelefonnal a mágikus kapcsolat használatával (Magic Remote), ami lehetővé teszi a kényelmes kommunikációt a TV-vel, egyszerű gesztusok és parancsok segítségével. A TV vezérlése még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezenkívül a webOS 3.5 platform nagyon biztonságos, amint azt az elnyert díjak is bizonyítják.

Picture Mastering Engine

Élvezd a lenyűgöző képeket valódi és hihetetlenül élénk színekkel és ragyogó részletességgel Full HD minőségben. A fejlett képfeldolgozó technológiák kibővítik a fényerő-, a szín- és a kontraszttartományt. Hagyd magad elvarázsolni a filmek tökéletes képi világában közvetlenül a nappaliban.

Lenyűgöző kép

Élvezd a szórakozást maximális részletességben. A nagy felbontású Full HD nagyon tiszta képről és élénk színekről gondoskodik.

Resolution Upscaler

Élvezz bármilyen képet nagy felbontásban függetlenül annak minőségétől. A Resolution Upscaler fokozza az eredeti tartalom, például az internetes vagy mobiltelefonos videofelvételek képminőségét, így azok jól néznek ki a nagy képernyőn.

Virtual Surround Sound

A hangminőség kiváló a 20 W összteljesítményű digitális erősítőnek és a surround hangzásnak köszönhetően. A két elülső hangszóró fejlett Virtual Surround Sound segítségével gondoskodik a tökéletes hangminőségről. Hagyd magad bevonni az akcióba és élvezd a kedvenc filmjeidet úgy, mint még soha.

Gyönyörű kivitel

A TV stílusos kialakítása a fekete szín és a minimalista elemek kombinációjából született. A hab a tortán egy elegáns állvány.

USB csatlakozás

Csatlakoztass USB flash meghajtót vagy külső merevlemezt az USB porthoz, amelyen videók, fényképek és zene található, és élvezd ezeket a fájlokat a nagy képernyőn.

Plug and Play

A számos különböző csatlakozó segítségével sokféle funkciót kihasználhatsz a TV-n. Az USB-portokon kívül, amik lehetővé teszik, hogy a TV-n bármilyen multimédiás anyagot élvezhess külső meghajtókról, a HDMI csatlakozón keresztül játékkonzolok és más eszközök is csatlakoztathatók. Adott továbbá a lehetőség, hogy vezeték nélküli billentyűzetet vagy egeret használhass.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 124,1 cm
Magasság 77,5 cm
Mélység 28,2 cm
Magasság talp nélkül 72 cm
Mélység talp nélkül 4,2 cm
Tömeg 18 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607m3
Termékszám:  55LJ625V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10