Oldal frissítése

55 "LG 55EG910V

4,7 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55 "LG 55EG910V

Zakřivená obrazovka

tökéletes görbe

Kényeztesse szemét nyugodt és nézni a képernyőn, hogy ideálisan formálja a természetes látóteret. Élvezze a lélegzetelállító képeket és hagyja magát teljesen bevonni az intézkedés minden olyan szögben. A kép egy ívelt LG OLED TV ugyanazt a minőséget nem számít, hol ül. Most már láthatja a természet csodáit oly módon, hogy ez teljesen természetes.

Systém webOS 2.0

webOS 2.0

Ismerkedjen meg egy egyszerű és intuitív platform webOS 2.0 LG okos TV. Hála a legegyszerűbb vezérlő smart TV, élvezheti több a kedvenc időtöltés. Kényeztesse több boldogságot, kevesebb gond és egyszerű navigációs keresztül elérhető tartalom a Magic Remote Control. Ahhoz, hogy a TV, akkor könnyen kommunikálni a kurzort, kattintás és görgetés a képernyőn, vagy ha csak dőljön hátra, és kérdés hangutasítások. 

Fejlett technológia

Minden pixel LG OLED TV-vel, amely legyőzi LED technológia lehetővé teszi, hogy ásni a világ leküzdhetetlen színeket. Minden pixel fénykibocsátó OLED TV bekapcsol, és ki, úgy, hogy kitűnjön a legapróbb képrészletek irreális minőségét, amit korábban elképzelhetetlen volt. A képernyőn mindig hordoz szinte tökéletes képet a fényes fehér és fekete sötétebb árnyalatok minden típusú és minőségű fényt. 

Az akció jelenetek maximális élességgel

Ne hagyja ki a gyorsan mozgó jeleneteket a kedvenc film vagy szurkolni a kedvenc sportcsapat a legélesebb képet. Fejlett rendszert választ LG OLED TV garantálja, hogy soha nem hagyja ki a döntő pillanatokban egy film vagy sportközvetítések. A képernyő hihetetlenül fényes és kristálytiszta képet közvetít minden simán és elmosódás nélkül.

Stellar hangzás minden szögből

Töltsük meg a szoba minden megtalálható, ami hangminőség Ultra surround ajánlatot. Vegye körül magát a hang, hogy kitolja a határait a mélységét a felfogás dinamikáját. Minden irányból, és szöget, rájössz, milyen felemelő és varázslatos lehet ülés előtt a technológiai innováció az LG.

Dynamický zvuk
Tenké provedení

hihetetlen teljesítmény

Slim design Art LG OLED TV a funkcionalitást és stílust kínál kényelmet és az eleganciát. Ez a hihetetlenül karcsú TV meghaladja szempontjából soványság legtöbb okostelefon kompromisszumok nélkül kényelem és a minőség. Élvezze a pillanatokat töltött csúcstechnológia, mely a legfrissebb és elegáns TV világban.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

3D támogatás Passzív 3D

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV, Ívelt TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Okos távirányító, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,5 cm
Magasság 76 cm
Mélység 20,8 cm
Magasság talp nélkül 71,9 cm
Mélység talp nélkül 4,9 cm
Tömeg 15 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WK609m78x5
Termékszám:  55EG910V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15