Oldal frissítése

55" JVC LT-55VAQ7235

+ 42 hónap jótállás regisztráció után
4,0 4 értékelés
Leárazás -13 %
199 990 Ft 228 990 Ft

55" JVC LT-55VAQ7235

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen JVC TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os Subwoofer hangszóró felel. Ezen JVC Smart TV a korszerű Android operációs rendszerrel van ellátva, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. A TV falra való függesztéséhez használj VESA szabványú konzolt, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 55
Televízió 55

55" JVC LT-55VAQ7235 TV legfőbb tulajdonságai

  • Eme JVC TV-vel otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Azért, hogy lenyűgöző hangzásban legyen részünk, 20W-os Subwoofer hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen JVC Smart TV a fejlett Android operációs rendszerrel van ellátva
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Képfeldolgozási indexe 2800 PPI
  • Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV és webböngésző
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player és Vodafone TV

Meglepően tökéletesen éles kép

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ezen JVC televízió tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. Precíz zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely aktívan alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Eme QLED technológiát alkalmazó TV magával ragad. A QLED kijelzőt forradalmi technológia jellemzi, amely kompromisszumok nélküli színalkotást nyújt, hihetetlenül valósághű kép mellett. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk még erős fényben is.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10+ és Dolby Vision. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy még maximális fényerő mellett is élvezhessük a ragyogó színeket. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index alapján lehet megítélni, melynek pontos értéke 2800 PPI.

Televízió 55
Televízió 55

Használd ki a modern JVC televízió összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű társ minden háztartásba

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, DLNA és Chromecast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológiának hála biztosított a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Az egyik csatornán például a lövés hallható, a másikon pedig a fegyvermechanika hangja, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben.

Televízió 55
Televízió 55

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a nagyszerű JVC QLED TV lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához.

Méretek:

75 × 123,5 × 24 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

72,5 × 9 cm (ma×mé)

Tömeg:

14,35 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,5 cm
Magasság 75 cm
Mélység 24 cm
Magasság talp nélkül 72,5 cm
Mélység talp nélkül 9 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 50 cm
Tömeg 14,35 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
Beépített audio Subwoofer

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WJV056ja1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LT-55VAQ7235
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15