Oldal frissítése

55" iiyama ProLite TH5565MIS MultiTouch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" iiyama ProLite TH5565MIS MultiTouch

Az LCD monitor képes a 24x7-es működésre, teljes HD multi-touch panellel és csúcsminőségű IPS megjelenítési technológiával rendelkezik. Kiváló minőségű kontrasztot, tökéletes fekete és nem torzított színeket kínál bármilyen szögből. Kiválóan alkalmas előadások megtartására és interaktív nyilvános bemutatókra, ahol nagy szerepe van a tartósságnak és érintésvezérlésnek nagy felületen. A környezeti fényérzékelő automatikusan beállítja a fényerőt a fényviszonyoknak megfelelően.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletesen látható kontraszt képek (IPS technológia)
  • IR 20 pontos IR-érintéses technológia
  • Irányítsd ujjal vagy egy ceruzával
  • Tartós 4 mm-es védőüveg
  • Tükröződésmentes felület a visszaverődés minimalizálása érdekében
  • Bemenetek széles választéka
  • Távvezérlő a HDMI kimeneten keresztül
  • Környezeti fényérzékelő

Kiemelkedő funkciók

A kijelző jó láthatósága LED üzemmódban van, amely egyenletes kép háttérvilágítást és nagy energiahatékonyságot biztosít. A VESA fali tartó vagy különféle tartóelemek és a beépített 2 × 10 W-os sztereó hangsugárzók a felhasználó számára megfelelőbb hangzást biztosítanak. Csatlakoztassa a videojelet szabványos D-Sub csatlakozóval, kompozit bemenettel vagy a három HDMI csatlakozó egyikével. A monitor másik előnye a távvezérlő a HDMI kimeneten keresztül. Az érintésvezérlés az USB-csatlakozón keresztül történik.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 24 óra/nap
Kód:  WA895p3
Termékszám:  TH5565MIS-B1AG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20