Oldal frissítése

55" Blaupunkt 55UBC6000

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Blaupunkt 55UBC6000

Televízió 55

Az igazi pihenéshez elengedhetetlen egy olyan tévé, amely tökéletes képpel és sokféle funkcióval rendelkezik. A lenyűgöző, 55" képátló, valamint a(z) 4K Ultra HD felbontás révén a(z) 55" Blaupunkt 55UBC6000 kiváló választás a nagyobb helyiségekbe. A páratlan, 4K Ultra HD felbontású TV abszolút sima és mély képet kínál. Az Android TV technológia korlátlan lehetőséget kínál az okostelefonnal való kommunikáció révén. Az LCD LED képalkotó technológia fénykibocsátó diódákkal biztosít hosszú pixel élettartamot a képernyő teljes felületén. A Smart TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a különböző multimédiás funkcióknak köszönhetően.

A(z) 55" Blaupunkt 55UBC6000 Smart LCD televízió alapvető funkciói

  • Mindig éles és finom kép a 4K felbontásnak hála
  • A(z) HDR dinamikus tartomány páratlan dinamikát és természetesebb renderelést nyújt
  • 50 / 60 Hz frissítési frekvencia a finom képért
  • 55" képátmérőjű TV
  • A(z) 55" Blaupunkt 55UBC6000 televízió operációs rendszere: Android
  • Multimédiás funkciók: lejátszás usb-ről és felvétel usb-re
  • Integrált WiFi a(z) 55" Blaupunkt 55UBC6000 könnyű internetcsatlakozásához
  • Bluetooth az eszközök csatlakoztatásához
  • Mód flash diskre történő mentésre, sorozatok rögzítésére és bármikor történő visszajátszására
  • VESA szabványos konzolhoz azonnal használható menetekkel egymástól 200×200 távolságra például plafonra történő felszereléshez
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása
Televízió 55
Televízió 55

A(z) 55" Blaupunkt 55UBC6000 TV rendkívüli képminősége

A legigényesebb nézők közé tartozol? A(z) 55" Blaupunkt 55UBC6000 kristálytiszta megjelenítésével a legjobb választás. A 4K jelölés négyszeres számú képpontot jelent a képernyőn az átlagos Full HD televíziókhoz képest. Tehát a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami rendkívüli részletgazdagságot eredményez. Még ha közel is ülsz, akkor sem változik a képminőség, teljesen éles lesz. A finom, tiszta képmegjelenítést egyre több tartalomnál, különösen a Blu-ray lemezeknél élvezheted. Még a gyengébb felbontásban forgatott régebbi filmeket vagy sorozatokat is mesterségesen feljavítja a televízió és a képük kiemelkedőbb lesz. A nagy felbontás kedvező mellékhatása a legkülönbözőbb alkalmazások gyorsabb működése, mivel ezeknek a televízióknak erősebb a hardvere.

Televízió 55

A(z) 55" Blaupunkt 55UBC6000 TV tunerei és praktikus funkciói

Az integrált DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is tud fogadni, ami nagyon népszerű a különböző programok és széles körű lefedettség miatt. A kábeltelevízió esetében a(z) 55" Blaupunkt 55UBC6000 LCD TV DVB-C tunerrel kapcsolódik. Az összes funkció kihasználásához internet szükséges, amelyhez a számítógépek miatt jól ismert kábellel csatlakoztatható a készülék. A(z) 55" Blaupunkt 55UBC6000 WiFi használatával is képes csatlakozni a nethez, ha nem szeretnél behúzni kábelt a nappaliba. Egy másik elektronika csatlakoztatásához rendelkezésre áll a Bluetooth technológia. Közkedvelt és praktikus funkció, hogy külső meghajtóról is le tud játszani tartalmakat USB csatlakozón keresztül. Ezzel a készülékkel külső eszközre is felvehetők tartalmak.

A(z) 55" Blaupunkt 55UBC6000 televíziót olyan applikációkkal is felszerelték, mint a(z) YouTube, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, MAGENTA TV és Telly. A(z) BLAUPUNKT márkájú televíziót olyan alkalmazásokkal is felszerelték, mint a(z) YouTube, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, MAGENTA TV és Telly.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision
Maximális fényerő 330 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Disney+, MAGENTA TV, Telly, Amazon Prime Video

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, CI+, Audio analóg bemenet
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123 cm
Magasság 79 cm
Mélység 26 cm
Magasság talp nélkül 79 cm
Mélység talp nélkül 8,8 cm
Tömeg 14,7 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  TVblau007
Termékszám:  55UBC6000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10