Oldal frissítése

55" BenQ PL550

Kiegészítők a termékhez

55" BenQ PL550

A BenQ PL550 korszerű professzionális LED kijelző, amellyel termékének értékesítése és kiállítása örömére fog szolgálni. A PL550 olyan eszköz, amelyet speciálisan az ún. digitális feliratok, vagyis digitális vetítés számára terveztek, kifejezetten közterületekre. Ideális termékek, információk, marketing üzenetek és más tartalom prezentációjához az Ön ügyfelei számára - ráadásul tökéletes vizuális minőségben,amit egyhamar biztosan nem felejtenek el. Eme legjobb technológiák alkalmazásának köszönhetően folyamatos üzemmódban is működtethető, így a fontos információk átadása soha nem ér véget.

Legfontosabb jellemzői

  • USB bemenet audio-vizuális tartalom továbbításához
  • Folyamatos 24/7 működtetés lehetősége
  • Automatikus hűtőrendszer
  • MDA az eszköz távirányításához
  • LAN vezérlés, vagy RS232 felület
  • Video Over Internet funkció az egyszerű tartalomkezeléshez
  • PiP mód
  • Képernyőbeégés elleni védelem hosszú idejű használat alatt is
  • Videófal létrehozásának lehetősége akár 16 kijelzőből jelmegosztó birtoklásának szükségessége nélkül
  • Full HD felbontás a minden körülmények között tökéletesen éles videóhoz
  • A videófal egyes kijelzőinek automatikus színkorrekciója
  • HDMI bemenetek, DVI és modern DisplayPort 10,8 Gb/s sávszélességgel pl. számítógép egyszerű csatlakoztatásához
  • Falra szerelési lehetőség VESA szabvány szerint

Éles kép - tájkép vagy portré

A Full HD felbontásnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a bemutatója mindig tökéletesen éles lesz. Az energiatakarékos LED háttérvilágítás pedig gondoskodik arról, hogy Ön a gazdaságosság szempontjából a lehető leghatékonyabb lesz, miközben mindig világos képet kap természetes színekkel. 

Készítsen hatásos videófalat

A cégek látványos prezentációjára manapság nagy hangsúlyt kell fektetni és a PL550 készen áll, hogy pontosan így segítsen - egyszerűen csatlakoztasson akár 16 PL550 kijelzőt anélkül, hogy mindenképpen birtokoljon jelmegosztót - és a DVI bemenetek, HDMI, VGA és DisplayPort segítségével képes lesz analóg és digitális forrásokból is képet generálni, miközben az eredmény mindig jól néz ki. Csatlakoztassa az USB flash eszközt a videófal első készülékéhez, az összes HDMI-n keresztül láncban egymáshoz kapcsolódik, és a multimédiás tartalmat azonnal megjelenítheti. Hála a szuper vékony keretnek, a vásárlókat szó szerint le fogja nyűgözni a gyönyörű kép és az információi vagy a termékbemutatói nem maradnak figyelmen kívül.

Kezelje az eszközöket távirányítással is

Az Intelligens MDA rendszerrel (Multiple Display Administrator) a berendezését mindig tökéletesen kézben tudja tartani. Ezen túlmenően, a nagyobb kényelem érdekében további praktikus funkciókat kínál, mint például integráció a tervezési rendszerekbe, e-mail értesítés a felmerülő problémákról, központi felügyelet és irányítás, valamint a képesség, hogy könnyen kikapcsolhassa a nem használt eszközöket, így a megtakarítás jelentős mértékű lesz a felmerülő energiaköltségek tekintetében is.

10-bites panel a szem kényeztetésére

Jelenítse meg az összes  alapszínt rögtön 10 bitben, ami összesen 1073,7 millió színt ad. Ez folyamatos és színgazdag képet biztosít látható sávok nélkül, amelyek segítségével hatékonyan jelenítheti meg a tartalmát - mindig ragyogó színminőségben. Élvezze a lenyűgöző színátmeneteket és a mindig tiszta és élénk színeket, mindezt a vásárlók megfelelően értékelni fogják.

 

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT240d
Termékszám:  9H.F1PPM.NC1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15