Oldal frissítése

55" BenQ DH551F

Kiegészítők a termékhez

55" BenQ DH551F

A BenQ DH551F egyedülálló kétoldalas 55" képi megjelenítő panel, amelynek célja az információk professzionális és hibátlan megjelenítése, köszönhetően a speciális kialakításnak, lehetővé téve, hogy elhelyezzék minden olyan helyen, ahol szükséges. Ideális például menetrendek és utastájékoztatás megjelenítésére, lehet használni óriásplakátként, vagy stílusos képernyőnek, amely megmutat az ügyfeleknek, alkalmazottaknak és más érdekelt feleknek mindent, amire szükségük van - és olyan tökéletes vizuális minőséget ad, amit biztosan soha nem fog elfelejteni.

Legfontosabb jellemzői

  • Robusztus ház, biztosítja az erős szilárdságot és megbízhatóságot
  • Korszerű HDMI bemenetek pl. laptop egyszerű csatlakoztatásához
  • 700 cd/m2 fényerő kültéri használat esetén
  • Átlagos élettartam akár 50.000 óra
  • Készen áll a folyamatos használatra: 24/7
  • Speciális AERO kivitel
  • Kerekek az egyszerű szállítás céljából
  • Szabad térben is felfüggeszthető

Minden szempontból egyedi

Amellett, hogy a tökéletes vizuális minőségű és 700cd/m2-es nagy fényerőssége lehetővé teszi a kültéri használatot, a DH551F fel van szerelve speciális kerekes szerkezettel, amely lehetővé teszi, hogy szükség szerint elmozdítsák. Innovatív kiképzésének köszönhetően - vastagsága nem haladja meg a 24 mm-t - szűk helyeken, például egy kirakatban is elfér. A futurisztikus AERO dizájn vonzza a járókelők szemét, és megadja nekik pontosan azt az információt, ami fontos - az üzlete vagy egy intézmény számára. Fel lehet állítani a földön, vagy felfüggeszteni szabad térben - mindig jól fog mutatni mind ő, mind az általa megjelenített tartalom.

Hosszantartó információforrás

A D sorozat bámulatos, akár 50.000 órás átlagos élettartammal büszkélkedhet, ami így több éves folyamatos működést jelent. Az ipari szabványoknak megfelelő működésnek és robusztus konstrukciónak köszönhetően a BenQ monitorok alkalmasak közterületeken való digitális vetítésre, ráadásul gazdaságosabb, mint a hagyományos fogyasztói modellek. Robusztus ház, valamint kijelzők biztosítják a nagyobb megbízhatóságot még olyan helyzetekben is, amelyekben a hagyományos műanyag kijelzők helyrehozhatatlan károsodást szenvednének - például közlekedési központokban.

 
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT240a
Termékszám:  9H.F27PU.NA1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15