Oldal frissítése

50" Thomson 50UD6426

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" Thomson 50UD6426

A különböző műsorok maximális élvezetéhez szinte kötelező egy olyan TV, amelyik tökéletes képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A kellemes, 50 " nagyság a(z) Ultra HD 4K felbontással közösen pont megfelelő a tágasabb terekbe. A lenyűgöző, 4K felbontás olyan részletgazdagságot biztosít, amelyről nem is álmodtál. Az Android TV technológia végtelen lehetőségeket kínál a multimédiás funkciók széles választékával. Az LCD LED technológia nagy teljesítményű fénykibocsátó diódákkal szavatol különböző fehér árnyalatokat a teljes képernyőn. A Smart TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

A(z) 50" Thomson 50UD6426 televízió legfontosabb tulajdonságai

  • A 4K felbontás egészen új TV-nézési élményt garantál
  • A(z) HDR dinamikus tartomány páratlan dinamikát és természetesebb renderelést biztosít
  • 50 Hz frissítési gyakoriság a finom képért
  • 50" képátmérő
  • HbbTV funkció, amivel például az adott csatorna programjai, régebbi TV-műsorok, vagy akár játékok listáiról válogathatunk
  • A gaming mód csökkenti a képernyő válaszidejét, miközben játszol, azaz teljes mértékben uralhatod a játékot
  • Beépített WiFi az internetcsatlakozáshoz
  • VESA szabványos tartóhoz előre kivágott nyílásokkal egymástól 200×200 mm távolságra például plafonra történő felszereléshez
  • A DLNA multimédia protokoll gyakorlatilag korlátlan fájlátvitelt tesz lehetővé

A(z) Thomson televízió kivételes képminősége

Az igazán igényeseknek felső kategóriás TV jár. A(z) 50" Thomson 50UD6426 lélegzetelállító felbontásával a legjobb választás. A 4K megjelölés összesen négyszer annyi ún. képpontot jelent a képernyőn az átlagos Full HD televíziókhoz képest. Azaz a kép 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami magasfokú részletességet eredményez. Még ha közelebb ülsz sem lesz homályos a kép, teljesen éles marad. A finom felbontást számos minőségi tartalomnál, pl. Blu-ray lemezeknél élvezheted. Még a kisebb felbontásban készült régebbi filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a TV-készülék és így a képük kicsit finomabb lesz. A nagy felbontás kellemes mellékhatása a különböző alkalmazások és funkciók simább működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardverrel vannak felszerelve.

A(z) 50" Thomson 50UD6426 tunerei és egyéb hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tuner segítségével műholdas jelek feldolgozására is képes, ami nagyon népszerű a nagyobb lefedettség és számtalan program miatt. A kábeltelevízió esetében a(z) 50" Thomson 50UD6426 ún. DVB-C tuneren keresztül lehet csatlakoztatni. Az összes funkció kihasználásához internet szükséges, amelyhez hagyomány kábel segítségével csatlakoztatható a készülék. Ha nem akarsz kábelekkel bajlódni, a készüléket a hálózathoz csatlakoztathatod WiFi segítségével is. Csakúgy, mint a számítógépen, vagy tableten, az eredeti alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is rendelkezésre áll. Hasznos funkció a külső meghajtók kezelésének képessége USB csatlakozón át.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 113,1 cm
Magasság 71,6 cm
Mélység 22,1 cm
Magasság talp nélkül 66 cm
Mélység talp nélkül 7,5 cm
Tömeg 11,6 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK680r5
Termékszám:  50UD6426
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05