Oldal frissítése

50" Thomson 50UA5S13W

158 190 Ft

50" Thomson 50UA5S13W

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek THOMSON TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Ezen THOMSON Smart TV a modern Android operációs rendszert használja, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fehér szín varázsolja tökéletessé. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 50
Televízió 50

50" Thomson 50UA5S13W TV legfőbb jellemzői

  • A csodálatos THOMSON TV valódi mozi élményt nyújt
  • Felejthetetlen látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • A nagyszerű hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen THOMSON Smart TV a fejlett Android operációs rendszert futtatja
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Digital Surround és Dolby Audio biztosítja a hibátlan hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító és hangvezérlés
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint YouTube, Netflix, Disney+, Skylink Live TV, Amazon Prime Video, Spotify, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player és Vodafone TV

Kivételesen éles képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ezen THOMSON televízió a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást biztosít, amely aktívan alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A LED technológiának köszönhetően biztosított a magas fényerő és a ragyogó színek, amely kellemes filmezést tesz lehetővé még jól megvilágított szobában is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely biztosítja, hogy a képernyő világos és a kép tiszta lesz.

A TV HDR komptatibilis

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és Dolby Vision. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. Hála a Dolby Vision technológiának, még maximális fényerő mellett is garantált a gazdag színárnyalat-paletta.

Televízió 50

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ez a remek Android okos TV sok érdekes funkciót tartogat, mint Google Assistant. Lehetőséget kapunk vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzetet kellene használniuk. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak meg kell nyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 50
Televízió 50

Használd ki a fejlett THOMSON tévé összes smart tulajdonságát

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az intelligens funkciók segítségével böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal kompatibilis, mint Bluetooth, Chromecast és WiFi ready. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Digital Surround és Dolby Audio. A Dolby Atmos technológiának hála biztosított a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben.

Televízió 50
Televízió 50

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a modern THOMSON LCD LED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival.

Színmélység:

10 bit

Méretek:

69,2 × 111,1 × 26 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

64,3 × 7,5 cm (ma×mé)

Tömeg:

8,5 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-T2, DVB-T, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, D-SUB (VGA), S-Video, CI+ 1,4 és DVI

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision
Színmélység 10 bit

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Disney+, Skylink Live TV, Amazon Prime Video, Spotify, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth, Chromecast, WiFi ready
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, D-SUB (VGA), S-Video, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,1 cm
Magasság 69,2 cm
Mélység 26 cm
Magasság talp nélkül 64,3 cm
Mélység talp nélkül 7,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 111,1 cm
Tömeg 8,5 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fehér

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel

Szín

Szín Fehér
Kód:  WK680r92b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50UA5S13W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20