Oldal frissítése

50" STRONG SRT50UF8733

177 490 Ft

50" STRONG SRT50UF8733

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek STRONG TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. Engedd, hogy levegyen a lábadról a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Cloud gaming és 6,5 s-es válaszidő elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Eme STRONG Smart TV a modern Google TV operációs rendszert használja, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését ezüst szín teszi teljessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 50
Televízió 50

50" STRONG SRT50UF8733 TV fő tulajdonságai

  • Eme STRONG televízióval otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • A TV 6,5 s válaszidőt nyújt
  • Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen STRONG Smart TV a modern Google TV operációs rendszert használja
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Rakuten TV, VLC Media Player, Xbox Game Pass, Deezer és Facebook Watch

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a nagyszerű STRONG TV rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé, amely alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja. A sötét helyeken a helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nincs rossz hatással a kép világos részeire.

Televízió 50
Televízió 50

QLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Eme QLED technológiával rendelkező TV hihetetlen látványt biztosít. A QLED kijelző egyedülálló technológiával bír, amely biztosítja a legjobb színminőséget és az abszolút pontos képi megjelenítést. Teljesen tiszta képet látunk még világos környezetben vagy oldalról nézve is.

A TV HDR komptatibilis

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10 és Dolby Vision. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy élvezzük a színárnyalatok széles skáláját meg maximális fényerő mellett is.

Urald az összes játékot ezzel a nagyszerű STRONG televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek Cloud gaming funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. Ezen STRONG televízió nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Ezen Google TV okos TV számos hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, tükrözhetjük ki telefonunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket a billentyűzet használata nélkül. Az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Csak nyomjunk meg egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a fejlett STRONG TV összes smart funkcióját

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes társ minden háztartásba

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Chromecast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológiának hála garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és valósághűbb lesz.

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a fejlett STRONG QLED tévé biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

8

Méretek:

69,2 × 111,3 × 24,6 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

64,4 × 8,96 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

10 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision
Színmélység 8

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player, Xbox Game Pass, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Válaszidő 6,5 s

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,3 cm
Magasság 69,2 cm
Mélység 24,6 cm
Magasság talp nélkül 64,4 cm
Mélység talp nélkül 8,96 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 105,04 cm
Tömeg 10 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W
Maximális fogyasztás 71 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete, Ezüst
Kód:  JT880m08e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SRT50UF8733
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05