Oldal frissítése

50" Sony Bravia XR-50X90S

4,5 17 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -23 %
299 990 Ft 388 900 Ft

50" Sony Bravia XR-50X90S

Ajánlott ehhez a modellhez

Sony Bravia XR-50X90S

SMART ANDROID LED TV tökéletes képpel és hanggal

A Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED televízió nemcsak nagyszerű képet, hanem tökéletesen hangolt hangzást is kínál bármilyen környezetben. Dőlj hátra, és élvezd kedvenc sorozatod vagy filmed ellenállhatatlan élményét! A fényérzékelővel ellátott egyedülálló környezeti optimalizálási technológia automatikusan a környezethez igazítja a képet és a hangot. SMART ANDROID LED tökéletes képpel és hanggal

A Sony BRAVIA XR-50X90S okostévé előnyei

Gazdagabb fekete színek

A Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED televízió magának tudhatja az XR Contrast Booster technológiát, amely a fény kiegyensúlyozásával és bizonyos területek tompításával vagy felvilágosításával állítja be a fényerősséget. Ennek köszönhetően magasabb feketéket fog elérni. A Cognitive Processor XR processzor ugyanúgy javítja a képet, mint a fókuszáló emberi szem.

Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED 4K minőséggel

Élvezd a zavartalan élményt közel 4K minőségben! Akár kedvenc sorozatodat, filmedet vagy bármi mást nézel, a Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED televízió ellenállhatatlan képe minden bizonnyal magával ragad. XR 4K Upscaling funkcióval és Cognitive Processor XR™ processzorral rendelkezik, amely intelligens módon képes az elveszett textúrák és részletek helyreállítására a valósághű kép érdekében.

Tökéletes hangzás Full Array LED háttérvilágítással

Nemcsak a kép, de a hang is fontos a kedvenc műsorok tökéletes megtekintéséhez. A Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED televízió az Acoustic Multi-Audio™ technológiával büszkélkedhet, amely a hang pozicionálására szolgáló magassugárzókat tartalmaz, hogy a magas frekvenciájú hangokat a jelenet megfelelő helyéről adja vissza. A hangzás illeszkedik az akcióhoz és a Full Array LED háttérvilágításhoz.

Sony Voice Zoom technológiával a párbeszéd hangjának javítása érdekében

Sokszor tapasztaltad, hogy fel kell venni a hangerőt, amikor két ember beszélget? Ez már a múlté! A Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED televízió speciális Voice Zoom™ 2 technológiával rendelkezik, amely automatikusan felerősíti a párbeszéd hangjait. Így nem kell feleslegesen a hangerővel állítgatásával foglalkoznod.

A Sony törődik a környezettel

A Sony Bravia XR televíziókat úgy tervezték, hogy a lehető legkörnyezetbarátabbak legyenek. A televíziókészülékek gyártása és csomagolása során jelentősen csökken a szűz műanyag felhasználása. Ezenfelül a Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED televízió kerete akár 30%-ban fenntartható anyagokat és SORPLAS™ műanyagot tartalmaz, amely az iparágban vezető 89%-os újrahasznosíthatósági aránnyal rendelkezik.

A Sony tévét könnyed vezérelheted a távirányítóval

Kényelmesen vezérelheted Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED televíziódat az okos távirányító segítségével. Vagy bármely más csatlakoztatott eszközt. A video-on-demand szolgáltatásokhoz való egygombos hozzáféréssel pillanatok alatt élvezheted kedvenc műsoraidat és filmjeidet.

Sony BRAVIA XR-50X90S

Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED széles színspektrummal

A Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED televízió első pillantásra elvarázsol a színek széles spektrumával. A Cognitive Processor XR™ processzor által működtetett XR Triluminos Pro technológia lehetővé teszi, hogy a televízió több mint egymilliárd színt jelenítsen meg. Ezáltal a TV az egyes színeket a valóságban látható finom különbségekkel adja vissza. A Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED képes a színeket a telítettség, az árnyalat és a fényerő alapján érzékelni. Az eredmény természetes árnyalatok minden részletében. A széles színskálával rendelkező panel figyelembe veszi az emberi érzékelést.

Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED televízió vezérlése hanggal

Jobban kedveled a hangvezérlést? Használd a hangodat, hogy megtaláld kedvenc műsoraidat a Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED tévén! Kényelmesen böngészhetsz a menüben és kereshetsz bizonyos műfajok között. Ahhoz, hogy a Sony TV készüléket hanggal vezérelhesd, először meg kell nyomnod a távirányítón a hang gombot.

BRAVIA CAM csatlakoztatása a TV-hez

Ha BRAVIA CAM kamerát csatlakoztatsz a Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED tévéhez, teljesen új szintre emelheted az élményt! A kamera tudja, hogy hol vagy a szobában, és milyen messze ülsz. Ez lehetővé teszi az összes szükséges hang- és videobeállítás megadását. Ezáltal a hang és a kép is tisztább lesz. De ez még nem minden! A BRAVIA CAM kamera segítségével a nagy képernyőn keresztül tarthatod a kapcsolatot az egész családoddal. Egyszerűen párosítsd a tévét a kamerával, és kezdődhet a móka!

Intelligens mozgásfeldolgozás

A Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED televízióval a sportműsorok vagy a lélegzetelállító akciófilmek nézése teljesen új szintre emelkedhet. A Cognitive Processor XR™ processzorral és Motion Clarity™ funkcióval rendelkező tévékészülék a mozgáselemzés segítségével több képkockából is gyönyörűen sima és tiszta képet hozhat létre.

Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED tévé 3D térhatású hanggal

A Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED televízió tényleg mindenre gondolt! Az XR Surround technológiának köszönhetően virtuális térhatású hangzást tud létrehozni a TV hangszóróinak segítségével. Az eredmény egy 3D-s hangélmény, így nem kell aggódnod a hangszórók hozzáadása miatt. A Sony Bravia emellett teljes mértékben kompatibilis a Dolby Atmos® technológiával.

Kompatibilis a 360 Spatial Sound Personalizer technológiával

A Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED televízió Dolby Atmos kompatibilitásának köszönhetően tökéletes hangzást élvezhetsz a tévéhez csatlakoztatott SRS-NS7 hordozható hangszóróval. Ráadásul a WLA-NS7 vezeték nélküli adóval a Sony kiválasztott fejhallgatóival 3D-s hangzásban lehet részed.

Tarts videokonferenciákat a Sony Bravia XR-50X90S-en keresztül

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet alkalmazások támogatásával a BRAVIA CAM kamerához csatlakoztatott Sony Bravia XR-50X90S televízióval könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciához, akár a családoddal, a barátaiddal vagy a munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM kamera emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

Élvezd a moziszerű élményt a Sony Bravia XR-50X90S SMART ANDROID LED TV-vel

A BRAVIA XR technológiával, valamint a Pure Stream™ és IMAX® Enhanced funkciókkal mindent megkapsz, amire szükséged van a tökéletes filmnézési élményhez. A BRAVIA CORE kalibrált módban a képbeállítások automatikusan igazodnak minden filmhez.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, OKTAGON TV
SMART funkciók Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Chromecast, WiFi ready
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Komponens
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 111,9 cm
Magasság 71,5 cm
Mélység 2,86 cm
Magasság talp nélkül 64,9 cm
Mélység talp nélkül 7 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 66,5 cm
Tömeg 14,1 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS7480
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  XR50X90SAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15