Oldal frissítése

50" Samsung UE50RU7092

4,7 71 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" Samsung UE50RU7092

Még több részlet, nagyobb élmény


Tapasztald meg a különböző színek szépségét

Élvezd a lenyűgözően valósághű Samsung 4K UHD TV képernyő színeit. A PurColor képfeldolgozó technológia segítségével minden egyes képkocka szépségében felfedezheted a gazdag és páratlan árnyalatokat.



Processzor a tökéletes műsorhoz

Az egyedi vizuális élmény, amelyet az intelligens TV biztosít, az első osztályú hardver érdeme. A Samsung TV szíve a nagy teljesítményű UHD processzor, amely fejlett funkciókat kínál, legyen szó akár a színbeállításról, a kontraszt optimalizálásról, vagy a nagy dinamikatartományú videó lejátszásáról.



Valósághű részletekkel teli kép

A Samsung TV rendkívül részletes Ultra HD 4K felbontású videót biztosít, amellyel még a kép legkisebb részletét sem hagyod figyelmen kívül. Ezenkívül a fejlett UHD Dimming technológiával optimális élességet, színeket és fényerőt élvezhetsz.



Fedezd fel a láthatatlant

Nézz filmeket és sorozatokat változatosabb és gazdagabb színekben. A HDR támogatással a kép valóban sötét és vibrálóan élénk lesz, így szó szerint új fényben látod majd a megannyi részletet.



Látványos képvilág, látványos szórakozás

Merülj el egyenesen az akció világában. A Samsung televízió olyan csodálatos részletességet nyújt, amely páratlan képminőséggel kel életre a lenyűgöző képernyőn. Pezsdítően élénk színek, kifogástalan kontraszt és eddig még nem tapasztalt precizitás jellemzi. Így az otthoni moziélményt hihetetlen 4K UHD felbontásban élvezheted.



Könnyű hozzáférés a szórakozáshoz

A Samsung Smart TV-k most még okosabbak. A Smart Hubot használják, és rendelkeznek a One Remote Experience távoli vezérlés funkcióval is. Az előbbivel egy jól átlátható menün keresztül könnyedén elérheted a szórakoztatási lehetőségeket a hagyományos TV-től a telepített alkalmazásokig. A One Remote Experience segítségével irányíthatod aképernyő beállításait és a TV-készülékhez csatlakoztatott egyéb eszközöket is.



Integrált Apple TV alkalmazás

Ezentúl elérhetőek számodra az Apple TV kasszasikerei a Samsung UHD televízión. Ennek segítségével ugyanis az egyszerű és intelligens TV felhasználói felületén keresztül kiválaszthatod, megvásárolhatod vagy kikölcsönözheted a legújabb mozifilmeket. Ehhez pedig nincsen szükséged további adapterekre vagy kábelekre, hiszen az Apple TV a SamsungTV teljesen integrált része.



Google Assistant és Alexa  

Üdvözlünk abban a világban, ahol az okos otthonod figyeli az utasításaidat. A Samsung UHD TV zökkenőmentesen dolgozik együtt a Google Assistant vagy Amazon Alexa hangsegédekkel. Váltogass a csatornák között, állíts a hangerőn vagy válaszd ki a playback funkciót a hangod segítségével.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 1.4 és korábbi, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 112,48 cm
Magasság 69,4 cm
Mélység 24,21 cm
Magasság talp nélkül 65,02 cm
Mélység talp nélkül 5,91 cm
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR180f
Termékszám:  UE50RU7092UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20