Oldal frissítése

50" Metz 50G2A51B

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" Metz 50G2A51B

ANDROID TV hihetetlen képfelbontással

A Metz G2A okostelevízió szériának köszönhetően 10-bites színmélységgel és kiváló minőségű UHD felbontásban élvezheted a képmegjelenítést. A kivételes, többcsatornás hangzásról a nagy teljesítményű, DTS technológiával rendelkező hangszórók gondoskodnak. A hangutasítás-támogatást élvező Android 8.0 Oreo operációs rendszerrel alkalmazások és online tartalmak széles választékához férhetsz hozzá. A multimédiás funkciók USB interfészen keresztül fényképek, videók és kedvenc zenéid lejátszásához is elérhetőek, beleértve a felvétel funkciót is. 


A Metz 50G2A51B SMART LED TV legfontosabb jellemzői

  • UHD felbontás (3840×2160 px) HDR-rel és 10-bites színmélységgel
  • Android 8.0 Oreo hangvezérléssel és különféle tartalmakhoz való hozzáféréssel
  • Integrált NETFLIX alkalmazás támogatás
  • Vezeték nélküli csatlakozás az integrált Wi-Fi-nek köszönhetően
  • Többcsatornás DTS térhangzás és Dolby
  • Hangszórók 16 W-os teljesítménnyel
  • Integrált DVB-T2/S2/C kettős tuner
  • 3× HDMI, 2× USB, CI+
  • Multimédiás tartalmak lejátszása USB eszközről
  • USB felvétel támogatása
  • Chromecast funkció

Borotvaéles kép

A Metz 50G2A51B televízió csúcskategóriás 4K UHD LED panellel lett felszerelve, amely lélegzetelállító részleteket és 10-bites színmélységet garantál finom fokozatokkal és kiváló, 300,000: 1 kontrasztaránnyal. A széles, 176°-os látószög révén hihetetlen képminőségben lehet részed a helyiség bármely pontjáról.

Briliáns kép igazi színekkel

Élvezd a vibráló színekkel és csodás kontraszttal felturbózott képmegjelenítést. A magas dinamikai tartomány (HDR) technológiával és a 10-bites feldolgozással a kontrasztarány és a színtér kibővíthető, hogy még természetesebb képet kapj, amely a lehető legközelebb áll a valósághoz.

Lépj be a korlátlan multimédiás szórakozás világába

Az Android TV-vel beléphetsz a végtelen multimédiás szórakozás világába. Élvezd ki az otthoni hálózat hozzáférését az olyan népszerű alkalmazásokhoz, mint a YouTube, a Netflix, vagy tölts le új alkalmazásokat a Google Play áruházból. Az Internetes böngészővel minden szükséges tartalomnak utánanézhetsz a világhálón, ráadásul még médialejátszó alkalmazásokra is rábukkanhatsz.

Google Asszisztens hangvezérlés támogatása

Vezéreld okostelevíziódat a hangsegéden keresztül és élvezd az elérhető funkciók gyors és intuitív szabályozását, amelyhez mindössze egyetlen gombnyomásra van szükség a távirányítón. Így sokkal kényelmesebben férhetsz hozzá az online tartalmakhoz, beleértve a Spofity-on és Apple Musicon való zenestreamelést, videók és filmekkeresését a YouTube-on és a Netflixen, vagy gyorsan hozzájuthatsz a legújabb információkhoz (hírek, időjárás, térképek, forgalommal kapcsolatos információk, stb.).

Tartalmak tükrözése mobileszközökről

A Chromecast vezeték nélküli videótechnológia lehetővé teszi, hogy az okos mobileszközeiden lévő tartalmakat vezeték nélkül, közvetlenül a TV-d nagy képernyőjére "tükrözd". Ezáltal könnyedén indíthatsz diavetítést, nézegethetsz képeket, játszhatsz le videókat vagy járhatsz a kedvenc játékaiddal, a telefonod vagy tableted kis kijelzőjétől függetlenül.

A METZ blue német márka minőségi televíziója

A Skyworth erejének és a 80 éves tapasztalattal rendelkező, hagyományos német METZ TV-gyártó ötvözésével a METZ blue márka kiváló minőségű okos TV-iben a modern technológia és a vonzó formatervezés egyedül. Az eredmény pedig egy minőségi termék minimalista jelleggel és keskeny külsővel, amelynek hála a készülék bármely modern helyiségben megállja a helyét.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, PIP (Kép a képben)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Párosítás mobileszközzel, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, HDMI 1.4 és korábbi, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 115,3 cm
Magasság 70 cm
Mélység 23 cm
Magasság talp nélkül 65,2 cm
Mélység talp nélkül 9,3 cm
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst
Kód:  METZ004a
Termékszám:  50G2A51B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10