Oldal frissítése

50" LG 50UT80003

A kiszállítás
ingyenes
200 690 Ft

50" LG 50UT80003

Szeretnéd otthoni környezetben élvezni a filmeket, és ugyanarra a hangulatra vágysz, mint a mozikban? Ebben az esetben az LG TV megérdemli a figyelmed. Élvezd a nagyszerű vizuális élményeket, különösen a LED technológiának és a HDR10 és HLG formátumok támogatásának köszönhetően. A panel 50/60 Hz-es frissítési gyakoriságának köszönhetően még a gyors jelenetek kedvelői is el lesznek ragadtatva. A játékmód (GAME MODE) pedig a legigényesebb játékosok igényeit is kielégíti. Az LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszerre épül, kialakítása pedig igazán elegáns megjelenést biztosít. A televízió megjelenését a fekete szín teszi teljessé. A TV falra szereléséhez egy VESA szabványú, 200×200 mm-es tartót használhatsz.

Televízió 50
Televízió 50

Az 50" LG 50UT80003 TV főbb jellemzői

  • Az LG TV filmnézéskor moziszerű élményt biztosít
  • A LED technológia és a támogatott HDR10 és HLG formátumok lenyűgöző vizuális élményt nyújtanak
  • A gyors jelenetek kedvelői elégedettek lesznek az 50/60 Hz-es frissítési gyakorisággal
  • Élvezd a részletes4K Ultra HDfelbontást50 hüvelykes képátlón
  • Az LG Smart TV-ket a fejlett webOS operációs rendszer működteti
  • A Direct LED háttérvilágítás magától értetődő
  • HDR funkciók is rendelkezésre állnak
  • A Dolby Digital AC3, a Dolby Digital AC4 és a Dolby Digital Plus moziszerű hangzást biztosít
  • A népszerű intelligens funkciók közé tartozik a HbbTV, a hangvezérlés, a webböngésző és a 360°-os videolejátszás
  • Élvezd kedvenc filmjeidet és sorozataidat olyan szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX, Max, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Rakuten TV, Deezer és Vodafone TV

A kép elképesztő látványt nyújt

Dőlj hátra, és élvezd teljes mértékben a részletes 4K Ultra HD felbontást az 50 hüvelykes képátlón. A teljes képernyőn található nagy számú pixeleknek köszönhetően az LG TV nagyon részletes képet képes megjeleníteni. A 4K elnevezés a klasszikus Full HD felbontáshoz képest négyszer annyi képpontot jelent. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, ami nagy élességet eredményez. A Direct LED technológia precíz zónás háttérvilágítást kínál, amely aktívan alkalmazkodik a képtartalomhoz, és optimális kontrasztot és élénk színvisszaadást biztosít.

Televízió 50
Televízió 50

A LED megérdemli az élénk és autentikus színek felejthetetlen élményét

A LED TV technológiája bevon a jelenetekbe. A LED technológiát alkalmazó képernyő jelentős fényerőt biztosít, így még a fényesebb helyiségekben is javítja a filmnézés élményét. Felszereltségében az LCD panel mögött LED-ek találhatók, ez garantálja a kép tisztaságát.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a TV-készülék a részletek jobb visszaadásához a kép sötét és világos részein nagy dinamikatartományú (HDR) technológiát használ. Pontosabban HDR10 és HLG szabványokkal szerelték fel. A HDR10 a legfényesebb jelenettől függően állítja be a kép fényerejét.

Televízió 50

Győzz le minden ellenfelet a játékokban az LG TV-nek köszönhetően

A beépített játékfunkciókkal előnyre tehetsz szert ellenfeleiddel szemben. A játékokban a hangsúly a minőségi vizuális megjelenítésen, a reakciósebességen és a minimális válaszadáson van. A játékmód (GAME MODE) igazi játékélményt nyújt. Az LG TV nagy hatékonyságú monitorként működik, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

A legmodernebb operációs rendszerrel nyújt korlátlan szórakozást

A WebOS Smart TV különféle funkciókat kínál, mint például az Apple Home Kit. Vezeték nélküli technológiát, tükrözést vagy hangutasításokat használhatsz. Ezenkívül a TV-t beépítheted okosotthonodba. A hangasszisztens így hasznos segítőddé válhat a TV-technológiák világában. Ennek köszönhetően könnyen és gyorsan megtalálhatod kedvenc videóidat az alkalmazásokban, amelyeket különösen a kis nézők fognak használni. Gyorsan megtalálhatják kedvenc meséjüket anélkül, hogy be kellene írniuk a címét a billentyűzeten.

Használd ki LG TV-d összes intelligens funkcióját

A HbbTV funkciónak köszönhetően a televíziózás még interaktívabb élménnyé válik, lehetővé téve a tévénézés személyre szabását és egyéb online lehetőségek használatát anélkül, hogy más eszközöket kellene csatlakoztatnod vagy váltani kellene az alkalmazások között. A HbbTV 2.0 verziója is elérhető. A TV segítségével könnyen elérheted a webböngészőt is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a tévé képernyőjén. Használd ki az intelligens funkciókat internetes tartalmak megtekintéséhez, információkereséshez, videók lejátszásához, online tartalmak streameléséhez, közösségi médián keresztüli kommunikációhoz és még sok máshoz. Egyedülálló funkció a videók 360°-os módban történő lejátszása. A vezérlésnek köszönhetően mozoghatsz a videóban, és minden irányban elforgathatod. Ez megnyitja a lehetőséget a környezet felfedezésére és olyan részletek felfedésére, amelyek egy hagyományos videóban rejtve maradnának.

Fedezd fel a multimédiás lehetőségek világát az innovatív funkciókkal

Az LG LED TV minden bizonnyal magával ragad a multimédiás funkcióival. Ha épp nincs időd megnézni kedvenc tévéműsorodat, rögzítsd saját hordozódra USB-n keresztül, és mentsd el későbbre. Ha elveszted az érdeklődésedet a tévéműsorok iránt, csatlakoztass külső USB-meghajtót vagy flash meghajtót, és játszd le saját tartalmaidat.

Méretek:

71,3 x 112,1 x 23,1 cm (ma×sz×mé)

Méretek alap nélkül:

65,1 x 5,71 cm (ma×mé)

Tömeg:

14,6 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Bemenetek és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2.0, digitális optikai/digitális audiokimenet és CI / CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Max, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Rakuten TV, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Apple Home Kit

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 112,1 cm
Magasság 71,3 cm
Mélység 23,1 cm
Magasság talp nélkül 65,1 cm
Mélység talp nélkül 5,71 cm
Tömeg 14,6 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK60126
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50UT80003LA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10