Oldal frissítése

50" LG 50UQ7900

4,7 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" LG 50UQ7900

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen LG TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a korszerű WebOS operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín egészíti ki. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 50
Televízió 50

50" LG 50UQ7900 TV jelentősebb paraméterei

  • A lenyűgöző LG televízióval otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • A fantasztikus hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen LG Smart TV a korszerű WebOS operációs rendszerrel működik
  • Direct LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • AI Sound és Dolby Digital garantálja a kristálytiszta hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Skylink Live TV, Facebook Watch, MAGENTA TV, Telly és Canal+

Lenyűgözően éles kép

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a remek LG televízió lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást nyújt, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV hihetetlen látványt biztosít. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket garantál, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely tiszta képet biztosít.

A TV HDR komptatibilis

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10 és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenethez alkalmazkodik, köszönhetően a HDR10-nek.

Televízió 50
Televízió 50

Válj profi gamerré ezzel a nagyszerű LG TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. A remek gamer mód funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. Ez a nagyszerű LG televízió nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

Televízió 50

Használd ki a modern LG TV összes okos tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell külső eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Ezáltal a videót minden irányból tudjuk nézni. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a klasszikus videóban nem tehetnénk.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett LG LCD LED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem tudod elcsípni kedvenc műsorod, könnyedén felveheted USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza bármikor. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

71,6 × 112,1 × 23 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

65,1 × 5,71 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

11,8 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+ 1,4

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 112,1 cm
Magasság 71,6 cm
Mélység 23 cm
Magasság talp nélkül 65,1 cm
Mélység talp nélkül 5,71 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 85,9 cm
Tömeg 11,8 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WK607l3c6d2
Termékszám:  50UQ79003LA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05