Oldal frissítése

50" LG 50UQ7500

4,5 40 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" LG 50UQ7500

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ezen LG LG UHD TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Eme LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 50
Televízió 50

50" LG 50UQ7500 televízió kulcsfontosságú jellemzői

  • A csodálatos LG LG UHD sorozatú televízió valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Azért, hogy nagyszerű hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Telly és Canal+

Lenyűgözően éles kép

Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a remek LG TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. Pontos zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely dinamikusan alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV nagyszerű látványt biztosít. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást garantál, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely megvilágítja a képernyőt, és fényes képet biztosít.

A TV HDR komptatibilis

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által.

Televízió 50
Televízió 50

Légy profi gamer ezzel a nagyszerű LG TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. Az izgalmas gamer mód funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. Ezen LG televízió rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Televízió 50

Használd ki a modern LG TV összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű funkció a 360°-os videólejátszás. Így lehetőségünk lesz minden irányból megtekinteni a videót. Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

Televízió 50

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a remek LG LCD LED televízió elvarázsol multimédiás funkcióival. Ha nem tudod elcsípni kedvenc műsorod, könnyedén felveheted USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza bármikor. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

71,9 × 113 × 23,5 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

66,3 × 8,63 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

11,4 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 113 cm
Magasság 71,9 cm
Mélység 23,5 cm
Magasság talp nélkül 66,3 cm
Mélység talp nélkül 8,63 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 103,4 cm
Tömeg 11,4 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607l3c6c
Termékszám:  50UQ75003LF
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05