Oldal frissítése

50" LG 50UK6500MLA

4,6 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" LG 50UK6500MLA

Minden részletében csodálatos kép

Az 50" képátlójú LG 50UK6500MLA UHD televízió négyszer nagyobb felbontást kínál a klasszikus Full HD képernyőkhöz képest. Ennek köszönhetően tökéletesen éles, részletgazdag képben és elképesztő színekben gyönyörködhetsz. A kifinomult webOS 3.5 felhasználói felület okos funkciókat kínál az internetes és multimédiás tartalmak közvetlenül a képernyőn történő megjelenítéséhez. Kiváló minőségű, integrált 20 W-os hangsugárzókkal büszkélkedhet és a virtuális térhangzás hatását kelti.


Elegáns design

Az elegáns képernyő rendkívül vékony fém kerettel rendelkezik, amely egy pillanat alatt a nappali díszévé válik, és olyan fantasztikus képet nyújt, mint a mozivászon. Az LG 50UK6500MLA egy stabil talpra vagy a VESA rögzítő rendszer segítségével falra szerelhető.


Precíziós képfeldolgozás

Az erőteljes négymagos processzor folyamatosan csökkenti a zavaró zajokat és javítja a képélességet, még akkor is, amikor alacsonyabb felbontású tartalmat a 4K felbontást megközelítő minőségű felbontásra konvertál. A TrueMotion 100 technológia folyamatosan javítja és megszünteti a kép elmosódását vagy a legerősebb részletek megkettőződését, még a gyorsan mozgó képkockák esetében is.


Egyenletes képminőség minden szögből

A modern IPS kijelző minden szögből nemkívánatos színtorzulás nélkül, tökéletesen látható. Emellett az IPS technológia kitűnő színhűséggel és gazdag kontraszttal jeleskedik, így a tartalom a lehető legvalósághűbb módon jelenik meg. Az eredmény lélegzetelállító kép, amely szó szerint megelevenedő részletekkel vesz körül.


Valósághű kép 4K Active HDR technológiával

A HDR formátum támogatása, beleértve a HDR10 Pro és a HLG Pro funkciókat is, lehetővé teszi, hogy a különböző tartalmakat részletgazdagon, valósághű színekkel és kiváló kontraszttal nézhesd meg. Az LG 50UK6500MLA televízió az egyes képkockákat dinamikus kiigazítással kezeli. Ez az érzékeny képfeldolgozás a szabványos tartalmat is képes HDR módban reprodukálni.


Engedelmes intelligencia

A tévékészüléket ThinQ mesterséges intelligenciával is felszerelték, amely lehetővé teszi, hogy hangvezérléssel keress az EPG-ben, valós idejű információkat szolgáltat vagy a kívánt tartalmú csatornákat is megkeresi. Például, az egyik parancs segítségével megkeresheted a film zenéjét, amelyet éppen nézel, vagy a TV automatikusan kikapcsol, miután a műsor befejeződött.


LG webOS felhasználói felület

Az LG webOS 3.5 felhasználói felülettel elfelejtheted a TV klasszikus vezérlését, hiszen erre a célra az általad kiválasztott alkalmazásokat és egyéb, kiváló hangvezérelt funkciókat használhatsz. Az internet-hozzáférés, a film- és zenelejátszás, valamint a népszerű szolgáltatások, mint például a Netflix és az Amazon, mind könnyen elérhetőek. A Magic Remote vagy a mobiltelefon csatlakoztatása egyszerű navigációt eredményez, egyszerű gesztusokkal és parancsokkal kommunikálhatsz a tévével.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Telly, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit, Komponens
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 112,8 cm
Magasság 71,6 cm
Mélység 23,1 cm
Magasság talp nélkül 65,8 cm
Mélység talp nélkül 8,6 cm
Tömeg 11,7 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607l1
Termékszám:  50UK6500MLA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10