Oldal frissítése

50" LG 50QNED753

4,6 11 értékelés
183 000 Ft

50" LG 50QNED753

50" LG 50QNED753SMART QNED televízió Quantum Dot és NanoCell technológiával


Helyi fényerőszabályozó technológia

Az LG 50QNED753 SMART QNED televízió a Local Dimming technológiával mély tanulási algoritmusokat használ a tárgyinformációk feltérképezésére és elküldésére a háttérvilágítás sötétítő blokkjainak, hogy élesebb és természetesebb képet hozzon létre. A technológia minimalizálja a halo effektusnak nevezett jelenséget is.

Kedvenc műsoraid megtekintése még jobb élményt nyújt

Az LG 50QNED753 SMART QNED televízió α5 4K Gen4 AI processzorral rendelkezik, amely garantálja, hogy kedvenc műsoraid megtekintése a lehető legjobb élményt nyújtja. A processzor mélytanulási algoritmusokat használa jobb élmény érdekében.

AI Brightness Control funkció

A tökéletes fényerőszintet bármilyen környezetben az AI Brightness Control funkció biztosítja. A kép fényerejét a környező fényviszonyokhoz igazítja, így többé nem kell aggódnod az ablakon betűző napfény miatt - mindig tökéletesen fogsz látni.

LG 50QNED753 térhatású hanggal

Az LG 50QNED753 televízió az AI Sound Pro-val virtuálisan keveri a hangot, hogy 5.1.2 csatornás hangot hozzon létre. Ez lehetővé teszi, hogy úgy élvezd a hanghatásokat, mintha egy akciójelenet közepén lennél.

WOW funkció

Ha van otthon LG Soundbarod, akkor kényelmesen csatlakoztathatod az LG 50QNED753 SMART QNED televízióhoz. A TV a csatlakoztatáakor automatikusan Soundbar sound mode üzemmódra vált, így három további üzemmódot élvezhetsz.

LG 50QNED753SMART QNED ThinQ Al és WebOS rendszerrel

A ThinQ AI és a WebOS intelligens és egyszerű vezérlést biztosít az LG 50QNED753 SMART QNED TV készülék felett. Elkészítheted saját, személyre szabott profilodat,ahol a saját igényeid alapján kaphatsz értesítéseket és ajánlásokat.

Vezéreld LG TV-det hangalapú asszisztensekkel

Tedd még élvezetesebbé a tartalomnézést LG 50QNED753 televíziódon a hangvezérléssel*. Csak válaszd az AI Concierge szolgáltatást, és vezéreld a tévét a hangoddal. Az új kezdőképernyő még egyszerűbbé teszi a navigációt.

Csatlakoztathatóság és Smart asszisztensek

Az LG 50QNED753 teljesen új szintre emeli a dolgokat. Rengeteg finomságot kap, például a beépített Amazon Alexa asszisztenst, az Apple AirPlay-t, a HomeKitet és a Mattert. Ez lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérd a csatlakoztatott eszközöket, és a hangalapú asszisztensek segítségével megtudd a szükséges információkat.

LG 50QNED753SMART QNED okoskamerával

Az LG 50QNED753 SMART QNED tévé rendkívül könnyen felszerelhető az LG Smart kamerával. Ezt a kamerát használhatod online megbeszélésekhez vagy telefonhívásokhoz a családoddal.

A kamera külön kapható.

Igazi mozi otthonod kényelmében az LG 50QNED753 SMART QNED TV-vel

Dőlj hátra, és élvezd zavartalanul és lélegzetelállítóan kedvenc műsoraidat és filmjeidet!

Az LG 50QNED753 HDR10 Pro-t használ

Az LG továbbfejlesztette a dinamikatartomány-technológiát, amely mostantól a színek javításához igazítja a fényerőt, így a legfinomabb részletek is kiemelhetők. A TV-műsorok és filmek még szebbek és élénkebbek lesznek az LG 50QNED753 televízión.

FILMMAKER MODE

A FILMMAKER MODE üzemmód használatával a filmet a rendező szándéka szerint élvezheted. Ennek az üzemmódnak az aktiválása kikapcsolja a mozgássimítást az LG 50QNED753 televízión, és megőrzi az eredeti képarányt, színt és frekvenciát.

Szórakozás a streaming platformokkal

Élvezd a legnagyobb streaming platformok tartalmát az LG 50QNED753 SMART QNED tévéden! Válaszd ki a sajátodat!

Továbbfejlesztett játék az LG 50QNED753 SMART QNED televízióval

Szeretsz játszani? Játszd kedvenc játékaidat közvetlenül az LG 50QNED753 SMART QNED televíziódon! Javítsd játékélményedet és add át magad az izgalmas szórakozásnak!

Továbbfejlesztett játék az LG 50QNED753 SMART QNED televízión

Szereted a játékokat? Az LG 50QNED753 SMART QNED tévével igazán a maximumon élvezheted őket! A tévé rendelkezik Game Dashboard funkcióval, amely lehetővé teszi az aktuális játékműfaj beállításainak gyors módosítását, valamint Game Optimizer funkcióval, amely az összes játékbeállítást egy áttekinthető menübe helyezi.

Még magával ragadóbb HDR játék

A HGiG mód a TV specifikációinak és teljesítményének leginkább megfelelő játékgrafikát kínál. Az LG-nél a különböző játékcímek széles skálájából választhatsz, és biztos lehetsz benne, hogy a kijelződ minden tekintetben elsőrangú lesz.

GEFORCE Now alkalmazás

A GEFORCE Now alkalmazás segítségével több mint ezer új játékot élvezhetsz. Merülj el a felhőalapú játékokban az LG 50QNED753 SMART QNED televízióval!

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG
Színmélység 10 bit

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 112 cm
Magasság 71,8 cm
Mélység 25,7 cm
Magasság talp nélkül 65,3 cm
Mélység talp nélkül 4,92 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 94,5 cm
Tömeg 14,4 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Szürkéskék

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK612d01d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50QNED753RA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15