Oldal frissítése

50" Gogen TVU 50X350 GWEB

4,3 4 értékelés
129 990 Ft

50" Gogen TVU 50X350 GWEB

Örülnél, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Gogen TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Eme Gogen Smart TV a korszerű Android operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító része a csomagnak.

Televízió 50
Televízió 50

50" Gogen TVU 50X350 GWEB TV kulcsfontosságú jellemzői

  • A csodálatos Gogen TV-vel otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • Azért, hogy nagyszerű hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme Gogen Smart TV a korszerű Android operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Képfeldolgozási indexe 800 CMR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és Dolby Audio Processing biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV és webböngésző
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Telly, Kodi és Vodafone TV

Meglepően tökéletesen éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a nagyszerű Gogen TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely nagy élességet garantál. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást biztosít, amely dinamikusan alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV hihetetlen látványt biztosít. A LED technológia biztosítja a magas fényerőt és a lenyűgöző színalkotást, ami hozzájárul a kellemes filmezéshez még világos szobában is. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely biztosítja a kép tisztaságát.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és Dolby Vision. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. Még maximális fényerő mellett is ragyogó színeket kapunk a Dolby Vision technológiának köszönhetően. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index segítségével mérjük, melynek értéke 800 CMR.

Televízió 50
Televízió 50

Használd ki a nagyszerű Gogen TV összes smart funkcióját

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell külső eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat támogat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, DLNA és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és Dolby Audio Processing. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően biztosított a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz.

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a modern Gogen LCD LED TV lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

69 × 112 × 22 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

66 × 7 cm (ma×mé)

Tömeg:

11 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Telly, Kodi, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 112 cm
Magasság 69 cm
Mélység 22 cm
Magasság talp nélkül 66 cm
Mélység talp nélkül 7 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 81 cm
Tömeg 11 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Díjak

Díjak Díj nélkül

Szín

Szín Fekete
Kód:  WG9542dh2a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TVU 50X350 GWEB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10