Oldal frissítése

50 'Hyundai FLE 50S372 SMART

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50 'Hyundai FLE 50S372 SMART

Hyundai minőségű LED TV kínál számos fejlett funkciók Full HD képernyőn. Cameo gyors választ gondoskodik filmeket tökéletes minőségben. A TV-je teljesen készen internetkapcsolatra.

legfontosabb jellemzői

  • Éles Full HD kép kontrasztos színekkel
  • Hozzáférés a részletes információkat sugárzott műsorok
  • Tévézés a táblagépen vagy okostelefonon
  • Multimédiás tartalmak megtekintéséhez egy táblagép vagy okostelefon
  • A TV vezérlése táblagépen vagy okostelefonon

Intelligens fejlett technológia a kényelmes otthon

Hyundai TV lehet csatlakoztatni a hálózathoz egy hálózati csatlakozó LAN vagy WiFi és kihasználják az összes funkcióját, web böngésző és egyéb alkalmazások, amelyek segítségével a Smart TV ajánlatokat. Akkor olyan böngészőt használ, és számos hasznos alkalmazások, mint például a YouTube, a Facebook és még sok más. Hyundai Smart TV támogatja HbbTV hibrid televíziós műsorszórás, mely, például. hozzáférést biztosít a teljes archívumának CT iVysílání. A maximális kényelem, akkor vezérlés Smart TV alkalmazások tabletták és okostelefonokra.

Játssz és felvételbe USB

Nahrajte si své oblíbené pořady nebo filmy na USB médium. A TV lejátszását támogatja a multimédiás fájlokat egy USB flash meghajtó vagy külső merevlemezre. Elviselik formátumok MKV, DivX, XviD, MP3 vagy WMA. Természetesen azt is örömmel Timeshift (TimeShift), amellyel a program egyszerűen megáll, és akkor lehet letenni újra.

korszerűen kialakított

Nízké spotřeby a vysokého barevného kontrastu je dosaženo díky použití technologie LED podsvícení. Ez az arány a hagyományos világítási gazdaságosabb, és lehetővé teszi a sokkal jobb színvisszaadás. A jelenléte egy HDMI port tulajdonosok értékelik konzol vagy Blu-ray lejátszók, akik így élvezhetik a képminőség torzítás nélkül. A hangminőség lesz vigyázni két sztereó hangszórók.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Facebook

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 114 cm
Magasság 71 cm
Mélység 22,5 cm
Tömeg 14,1 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete
Kód:  WHY240d
Termékszám:  HYUFLE50S372SMART
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20