Oldal frissítése

49" Sharp LC-49CUF8472

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Sharp LC-49CUF8472

Szerezz be egy modern, LED háttérvilágítású okostelevíziót, amely lenyűgöz bámulatosan tiszta képével. Az Ultra HD felbontás biztosítja, hogy a képernyőn olyan tisztán látod majd a legapróbb részleteket is, mint még soha. A pontos és élethű színekkel együtt tökéletesen éles képet nyújt, amely egyszerűen lélegzetelállító.

Legfontosabb jellemzői

  • 4K Ultra HD televízió
  • Active Motion 600 - folyamatos képfrekvencia
  • Vezeték nélküli WiDi és Miracast technológia
  • ACE PRO - továbbfejlesztett képfeldolgozás
  • DVB-T2/S2/C tunerek, H.265/HEVC támogatással
  • DTS TruSurround rendszer - térhatású hangélmény
  • Modern design, alumínium állvánnyal kombinálva

Technológiával megtöltve

A televízió 3840 × 2160 pixel felbontással büszkélkedhet, amely akár négyszer nagyobb, mint a klasszikus Full HD. A világos és folyamatos képmegjelenítéshez hozzájárul az Active Motion technológia, amely 600 Hz képfeldolgozási frekvenciát biztosít. Így a kép csodásan egyenletes akkor is, amikor dinamikus jeleneteket vagy sportmérkőzéseket nézel. A hangzásról két, 20 W összteljesítményű hangszóró gondoskodik. A TruSurround technológiának köszönhetően megtapasztalhatod a térhatású hangélményt, amely még inkább belevon a cselekménybe.

Antenna vagy kábel

A tévékészülék három digitális tunerrel rendelkezik a digitális DVB-T2 és a DVB-C kábeladások vételéhez. Nem hiányzik a műholdas adások fogadására alkalmas DVB-S2 és a korszerű HEVC/H.265 kodek támogatás sem. A fizetős kártya beillesztéséhez CI+ foglalattal is fel van szerelve. 

Zökkenőmentes kapcsolat

A nagy felbontású külső források csatlakoztatásához a tévé három HDMI csatlakozóval van ellátva. A tartalom közvetlen lejátszására (fotók, videók és zenék) három USB port szolgál. A vezeték nélküli perifériák kapcsolódásához kellemes bónusz a Bluetooth. A beépített WiFi segítségével televíziódat bekapcsolhatod az otthoni hálózatba. A Miracast technológiával élvezheted az okoseszközeidről a tévédre továbbított játékokat vagy média tartalmakat.

Alkalmazások és szórakozás

Az AQUOS NET+ technológia kaput nyit a tévéden keresztül elérhető alkalmazások és internetszolgáltatások világába. Számos alkalmazás várja, hogy kipróbáld. Az applikációkat az okoseszközeidről is vezérelheted. Fontos szempont, hogy ezzel a tévével tengernyi szórakozásban lesz részed.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 109,9 cm
Magasság 68,6 cm
Mélység 23 cm
Magasság talp nélkül 65 cm
Mélység talp nélkül 6,9 cm
Tömeg 11,7 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WSA317m
Termékszám:  LC-49CUF8472
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05