Oldal frissítése

49 "Sharp LC-49CFE4042

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49 "Sharp LC-49CFE4042

Moderní a funkcemi nabitý LED televizor s tenkým designem si vás velmi rychle získá svým bezchybným obrazem, vyváženým poměrem barev a kontrastem. 124 cm átló indítvány FullHD (1920 x 1080 pixel) megjeleníti mindent finom részleteket és szépen 100Hz technológia teszi a képet. Akkor várom, hogy egy sima kép, amikor nézi a kedvenc sorozatok és filmek. A energia osztály A + televíziós nagyon gazdaságos, és mentse el a pénzt a villamos energia.

legfontosabb jellemzői

  • Elegáns és modern design
  • FullHD felbontás
  • Energiahatékonysági osztály A +
  • Támogatás szabványos VESA
  • térhatású hangzás

Antenna és kábel

TV része egy pár digitális tunerek, hogy megkapja a digitális DVB-T2 és DVB-C kábel adásokat. Lehet, hogy hiányzik támogatja a DVB-S2 műholdas műsorszórás és az új támogatást a fejlettebb kódolási HEVC / H.265. A módosított CI + nyílás fizetett kártyák. Csatlakoztatásához külső forrásokból nagyfelbontású televízió akkor tartalmaz egy trió HDMI. Nem lehet kihagyni, még két USB port közvetlen lejátszása tartalom (képek, videók és zene). Azt is lehetővé teszi a feltöltés tartalom vagy pendrive-on vagy hordozható merevlemezek, így kedvenc filmjeit vagy sorozat nem menekülhet. 

VESA

A drámai hang egy régi pár hangszóró egy összteljesítménye 16 W. Hála DTS TruSurround technológia, akkor lehet csodálkozni térhatású hangot, hogy felhívja a még több akcióba. A haladó felhasználók számára az a képesség, hogy felmászik a TV a falon, köszönhetően a VESA szabványnak. Modern design egészíti ki a nagyon vékony keret, ami kiemeli az elegáns design. Kényeztesse magát minőség elfogadható áron.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,3 cm
Magasság 70,2 cm
Mélység 23 cm
Magasság talp nélkül 65,3 cm
Mélység talp nélkül 9,3 cm
Tömeg 14,7 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WSA314l
Termékszám:  LC-49CFE4042
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05