Oldal frissítése

49" Sencor SLE 49F13TC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Sencor SLE 49F13TC

Ez a nagy SENCOR SLE 49F13TC televízió a maga stílusos designjával és verhetetlen árával minden paramétert teljesít, amit csak elvárnál tőle. A tisztességes 123 cm-es képátlójával és a Full HD felbontásával mindenki figyelmét felkelti majd a fényerejének és a részletgazdagságának köszönhetően. Hatalmas előnye még, hogy lehetőséged adódik az adások felvételére közvetlenül a televízióhoz csatlakoztatott pendrivera.

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos LED TV kedvező áron
  • Full HD felbontás
  • Széles látószög biztosítja a tökéletes képet minden oldalról
  • Integrált DVB-T2 és DVB-C tuner
  • Támogatott videóformátumok: MKV, AVI, MP4, MOV, DivX, XviD
  • A energiaosztály
  • CI+ foglalat az dekódoló kártya részére

Élvezd a minőséget

A képernyő minőségét leginkább a széles betekintési szögeknek köszönhetően fogod értékelni, amikor is sok-sok ember is képes ugyanazt a képminőséget kapni különbözö betekintési szögekből. Hála a LED technológiának, végre Te is megtapasztalhatod az alacsonyabb fogyasztást és a hosszabb élettartamot a klasszikus LCD televíziókhoz viszonyítva. A tökéletesen éles kép valósághű színmegjelenítéssel és 1920 x 1080 pixel felbontással biztosan jól jön majd a HD adások nézése során. A televízió maximális potenciálját pedig leginkább a Blue-ray lemezek vagy egyéb hasonló tartalom esetében tudod csak igazán megtapasztalni. A hanghatásról és a színtiszta hangzásról a két darab 2x 6 W teljesítményű hangszóró gondoskodik.

Csatlakoztatható más eszközökhöz

A gazdag csatlakozógarnitúrának köszönhetően széleskörű csatlakoztatási lehetőségekkel büszkélkedhet. Legfőbb előnye tán az USB port jelenléte, amelynek köszönhetően végre felveheted a kedvenc programjaid vagy filmjeid, vagy éppen lejátszhatod a pendrivodon találhatókat, és még a fotóid is mutogathatod azon keresztül, de akár külső merevlemezről is megoldható mindez. Az öregebb eszközök tulajdonosai pedig biztosan értékelni fogják a SCRAT csatlakozók meglétét. A három darab HDMI csatlakozó által a televízióhoz hozzácsatlakoztatható a laptop, a lejátszó és még a játékkonzol is. 

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 110,5 cm
Magasság 68,4 cm
Mélység 27,6 cm
Magasság talp nélkül 65 cm
Mélység talp nélkül 8,6 cm
Tömeg 11,4 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS5431n
Termékszám:  SLE 49F13TC 
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20