Oldal frissítése

49" Orava LT-1235

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Orava LT-1235

Élvezze azt a kiváló képminőséget, amelyet az Ultra HD felbontás kínál. Az Orava LT-1235 televízió nagyon jó áron kapható és kiváló minőségű, és elsősorban mindezt a gazdag funkcióknak köszönhetően, amelyek egyaránt megfelelnek az igényes és a kevésbé igényes felhasználók követelményeinek. A gyártó ennél a modellnél olyan funkciókra összpontosított, mint például az internetes hozzáférés, a DLNA támogatás vagy a Netflix integráció. További előnyei közé tartozik a set-top box nélküli tévénézés lehetősége is, mivelhogy egy integrált DVB-T2/C/ S2 tunerral van ellátva. Az internethez LAN-on vagy WiFi-n keresztül lehet csatlakozni, amelyek szintén integráltak.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló képminőség
  • DLNA támogatás az egyszerű multimédiás streaminghez
  • Tévézés set-top box nélkül
  • Széles csatlakoztathatóság a HDMI és az USB bemeneteknek köszönhetően
  • Hotel üzemmód
  • Internetes kapcsolat LAN-on és WiFi-n keresztül

Tökéletes kép

Az innovatív Direct LED technológia megvilágítja a teljes kijelző felületét, amely a színek hű megjelenítéséhez vezet. A gyártó a képernyő panel tökéletes kivitelezésére összpontosított, amely lenyűgöző képet kínál tökéletes kontraszttal, nagy fényerővel, éles mozgással, alacsony válaszidővel és gazdag színekkel. A 4K felbontásnak (3840 × 2160 pixel) köszönhetően, amely a Full HD négyszerese, TV-nézés közben minden részletet élvezni fog. A televizió támogatja a videojel átvitelét, amely a HDMI és USB bemenetek által van biztosítva - a televíziós közvetítésnél az átvitel a DVB-T2 és DVB-S2 bemeteken keresztül történik.

Gazdag felszereltség

A felszereltség része a négy HDMI bemenet, amelyekhez notebook, tablet vagy PlayStation csatlakoztatható és a három USB port, amely lehetővé teszi, hogy felvegyük a televíziós közvetítést vagy digitális fényképezőgépet, USB flash meghajtót vagy egyéb multimédiás eszközöket csatlakoztassunk hozzá. Az USB-ről történő multimédiás lejátszást a beépített lejátszó biztosítja, amely támogatja a DivX és Xvid videó formátumokat, és az MP3 és WMA audio formátumokat. Ezáltal a fényképeit és a videóit megtekintheti nagy képernyőn anélkül, hogy további hosszadalmas beállításra lenne szüksége. Nem hiányozhat a régebbi SCART interfész, a VGA bemenet és a fejhallgató kimenet sem.

 

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,2 cm
Magasság 70,9 cm
Mélység 25,7 cm
Magasság talp nélkül 65,3 cm
Mélység talp nélkül 9,1 cm
Tömeg 10,55 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO448f
Termékszám:  LT-1235 LED A130B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15