Oldal frissítése

49" Orava LT-1230

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Orava LT-1230

Hagyd magad elkápráztatni a kiváló képminőséggel, amelyet ez a 4K felbontású Orava televízió kínál nagyon jó ár-minőség arány mellett. Hacsak nem vagy a technológia megszállottja, akinek sok SMART funkcióra lenne szüksége, ez a TV éppen neked való. A gyártó ezzel a modellel elsősorban a legalapvetőbb funkciókra fókuszált, mint például az internet hozzáférés, a DLNA támogatás és a Netflix integráció. Ez megadja a lehetőséget, hogy viszonylag alacsony áron vásárolhasd meg ezt a terméket, anélkül, hogy kompromisszumot kötnél a képminőség kárára.

Legfontosabb jellemzői

  • Csúcs képminőség
  • DLNA támogatás egyszerű multimédia streaming-hez
  • Tévézés set-top box nélkül
  • Szélesköszű kapcsolat HDMI és USB bemenetek segítségével
  • Beépített multimédia lejátszó
  • Internet kapcsolat LAN-on és WiFi-n keresztül

Tökéletes kép

Innovatív Direct LED technológia világítja meg a teljes kijelző területét, amely így maximális színhűséget biztosít. A gyártó a tökéletes képfeldolgozásra fókuszált, mely lenyűgöző képet állít elő tökéletes kontraszttal, nagy fényerővel, éles mozgással, gyors válaszidő és gazdag színek mellett. A 4K-s, 3840 × 2160 pixeles felbontás 4-szer nagyobb a Full HD méretnél, így TV-nézés közben is élvezheted a kép minden részletét. Videojelek átvitelére HDMI és USB csatlakozók, TV műsor vételére pedig DVB-T2 és DVB-S2 tuner áll rendelkezésre.

Gazdag felszereltség

4 HDMI bemenet segítségével laptop, tablet vagy PlayStation csatlakoztatható a TV-hez, és három nagy sebességű USB 3.0 port teszi lehetővé, hogy felvehesd a TV-műsort, vagy digitális kamerát, USB flash meghajtót, vagy egyéb multimédiás eszközöket csatlakoztass. A beépített multimédia lejátszó DivX és Xvid videó formátumokat valamint MP3 és WMA audio formátumokat képes kezelni. Fényképeidet és videóidat is megtekintheted közvetlenül a nagy képernyőn, anélkül, hogy hosszadalmas telepítésre lenne szükség. Emellett a készülék régebbi SCART csatlakozóval, VGA bemenettel és fejhallgató kimenettel is rendelkezik.

A televízió lehetővé teszi a tévénézést set-top box nélkül, hiszen beépített DVB-T2/C/S2 tuner dolgozik benne. Az internetre LAN-on keresztül csatlakoztathatsz, WiFi támogatáshoz pedig USB dongle nyújt lehetőséget.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat DLNA, WiFi ready
HDMI 2 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 109,9 cm
Magasság 69,7 cm
Mélység 27,4 cm
Magasság talp nélkül 63,7 cm
Mélység talp nélkül 3,5 cm
Tömeg 14,55 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO448e
Termékszám:  LT-1230 LED A100B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20