Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

49" LG 49UK6470PLC

4,6 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" LG 49UK6470PLC

Minden részletében csodálatos kép

A 49 cm-es átlójú LG 49UK6470PLC UHD TV négyszer nagyobb felbontást kínál, mint a hagyományos Full HD kijelzők. Ennek köszönhetően élvezheted a tökéletesen éles képet gazdag részletekkel és elképesztő színekkel. A kifinomult webOS Smart TV felhasználói felület intelligens funkciókat kínál az internetes és multimédiás tartalmak közvetlen megjelenítéséhez a képernyőn. Emellett rendelkezik kiváló minőségű 20 W-os hangszórókkal és DTS Virtual:X virtuális térhangzással is.


Elegáns design

Az elegáns kijelző rendkívül karcsú vázzal rendelkezik, amely azonnal a nappalid díszévé válik, és fantasztikus képet nyújt, a mozis élményhez hasonlóan. Az LG 49UK6470PLC TV szilárd alapra vagy falra szerelhető a VESA felfüggesztési rendszerrel.


Precíz képfeldolgozás

Az erőteljes négymagos processzor folyamatosan csökkenti a zavaró zajokat és javítja a képélességet, még akkor is, ha alacsonyabb felbontású tartalmat konvertál a minőségi 4K-hoz közeledő felbontásra. A TrueMotion 100 technológia folyamatosan kiküszöböli a kép elmosódását vagy a duplikációt a maximálisan éles részletek érdekében, még a gyorsan mozgó szekvenciák esetében is.


Egyenletes képminőség minden szögből

A modern IPS kijelző minden szögből tökéletesen megőrzi a képernyő láthatóságát, színtorzítások nélkül. Emellett az IPS technológia kitűnő színhűséget és gazdag kontrasztot képvisel, így a tartalom a valósághoz legközelebb eső módon jelenik meg. Az eredmény egy lélegzetelállító kép, amely szó szerint elhalmoz élő részletekkel.


Valósághű kép 4K Active HDR technológiával

A HDR formátum támogatása, beleértve a HDR10 Pro és a HLG Pro funkciókat, lehetővé teszi a finom részletek, a valósághű szín és a gazdag kontraszt megjelenítését. Az LG 49UK6470PLC TV a képet dinamikus szerkesztéssel dolgozza fel. Ez az érzékeny képfeldolgozás a szabványos tartalmat is HDR üzemmódban reprodukálhatja.


Az intelligencia, amely hallgat Rád

A tévékészülék ThinQ mesterséges intelligenciával van felszerelve, amely megkönnyíti az EPG-ken keresztüli keresést hangutasításokkal, a valós idejű információk szolgáltatását, valamint a kívánt tartalmat nyújtó csatornák keresését is. Például egy utasítással megkeresheted a nézett filmhez tartozó filmzenét, vagy pedig beállíthatod, hogy egy adott műsor végeztével a televízió kikapcsoljon. 


LG webOS felhasználói felület

Az LG webOS Smart TV felhasználói felülettel búcsút inthetsz a TV klasszikus vezérlésének, és kihasználhatod a kiválasztott alkalmazásokat és egyéb prémium funkciókat, amelyek vezérelhetőek hanggal. Az internet hozzáférés, a film- és zenelejátszás, valamint a népszerű Netflix vagy Amazon szolgáltatások mind könnyen megközelíthetőek lesznek. A Magic Remote mobiltelefonos kapcsolat segítségével pedig egyszerűen navigálhatsz, hiszen kényelmes kommunikációt biztosít a TV-vel egyszerű gesztusok és utasítások segítségével. 


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Telly, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111 cm
Magasság 70,5 cm
Mélység 25,9 cm
Magasság talp nélkül 65 cm
Mélység talp nélkül 8,1 cm
Tömeg 12,4 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607k5
Termékszám:  49UK6470PLC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15