Oldal frissítése

49" LG 49NANO803NA

4,5 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" LG 49NANO803NA


Az LG 49NANO803NA SMART LED TV tökéletesen tiszta színeket biztosít

Korlátok nélküli kép

A jó filmek megtekintéséhez érdemes a legjobb képminőséget választani. A 49"-es LG 49NANO803NA televízió mindent, amit csak lehet, nagy felbontásban jelenít meg. Emellett a 4K felbontás a készülék esetében azt jelenti, hogy összesen négyszer több pixel megjelenítésére képes, mint a hagyományos Full HD kijelzők. Az LG TV 3840 × 2160 pixelt alkalmaz, ennek érdeme a kiváló és részletgazdag renderelés. A kijelző minősége és a kép élessége még közelről sem romlik. Élvezd az átlag feletti felbontást igazán minőségi reprodukcióval kifejezetten a Blu-ray lemezek esetében. A televízió még a régebbi, nem nagy felbontású filmeket és sorozatokat is lejátssza és könnyedén teszi jobbá a képvilágukat. A nagy felbontás másik hasznos előnye az alkalmazások és további funkciói gyors futtatása, amely a televízió nagy teljesítményű hardveres felszereltségének tudható be.


Moziterem a nappaliban

A Nano Cell technológia érdeme az LG 49NANO803NA SMART LED televízió nagy kontrasztja, amelynek hála élénk és tiszta színeket jelenít meg, ezáltal minden jelenet valósághűnek hat. Az alacsony felbontású képeket automatikusan magasabb felbontásúra konvertálja. Az optimalizált kép és hangzás pedig magával ragadó élményt nyújt. Az LG 49NANO803NA SMART LED televízióval úgy érezheted magadat az otthonodban, mintha csak egy moziteremben ülnél.


FILMMAKER MODE

A FILMMAKER MODE üzemmóddal a lehető legtermészetesebb módon tapasztalhatod meg az automatikus képbeállításokat és a mozgás megjelenítését. Tapasztald meg a lehető legjobb mozis élményt az otthonodban!

HDR 10 Pro és HLG Pro

A HDR 10 Pro és a HLG Pro formátumok az optimális HDR képminőséget biztosítják az LG 49NANO803NA SMART LED televíziónak, mivel módosítják a főbb támogatott HDR formátumokat -a HLG és a HDR10 szabványokat. Ezentúl nagy felbontásban tekintheted meg a kedvenc tartalmaidat.

Helyi fényerőszabályozás

Az éles részletekért a helyi fényerőszabályozás funkció felel, amely a közvetlen háttérvilágítást alkalmazó televíziókhoz képest fejleszti a szín és a kontraszt szintjét.

Végtelen szórakozás

Élvezd a különféle elérhető tartalmakat a Netflix, LG Channels, Apple TV és más alkalmazásokon keresztül. A legújabb sorozatokat, filmeket, dokumentumfilmeket és élő sportközvetítéseket mostantól egy helyen találhatod meg, mindezt az LG 49NANO803NA SMART LED televízión.



Győzz le minden játékost

A NanoCell technológiával és a készülék által generált kristálytiszta színekkel a virtuális világ most még jobban mutat, mint amilyen valójában. Élvezd a virtuális világot még inkább a valós idejű grafikával illetve számos olyan gamer funkcióval, mint például az alacsony bemeneti késleltetés, a HDMI 2.1 és a HGiG. Továbbá az LG 49NANO803NA SMART LED televíziót olyan alacsony Input lag jellemzi, amely lehetővé teszi az ellenfelek megtámadását azonnal, késés nélkül.

HGiG mód

A szemnek még élvezetesebb látvány egyenesen a játék cselekményének kellős közepébe repít. A HGiG üzemmód felismeri a TV teljesítményét és a képminőségét is.


A sportmérkőzések valósághű élménye

Az LG 49NANO803NA SMART LED TV a Nano Accuracy technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a pontos színek megtekintését torzítás nélkül bármilyen szögből. A rendkívül nagy méretű kijelző, a tiszta színek és a csodálatos képminőség lenyűgöz minden rajongót a mérkőzések megtekintése közben. A Motion Pro funkcióval minden egyes játékos gyors és sima mozgását elmosódás mentesen tekintheted meg.

Virtuális hangzás

Az LG 49NANO803NA SMART LED TV gazdagabb, 4.0-ás virtuális térhatású hangzást generál a helyiségben két Bluetooth hangszóró összekapcsolásával.

Sportértesítés

A Sport értesítés funkció érdeme, hogy mostantól egyetlen sportmérkőzésről sem maradsz le, hiszen tájékoztat a sportmérkőzés előtt, közben és után is.

Teremts nagyszerű hangulatot

Az LG 49NANO803NA SMART LED televízió rendkívül vékony keretekkel készült, pontosan ezért egyáltalán nem figyelsz majd a szélekre, és csak arra fókuszálsz, ami a kijelzőn történik. A NanoCell TV tökéletesen illik minden belső térbe.



Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia NanoCell
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit, Komponens, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 109,6 cm
Magasság 69,5 cm
Mélység 23,2 cm
Magasság talp nélkül 64 cm
Mélység talp nélkül 6,36 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 90,2 cm
Tömeg 14,4 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Szürke

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Szürke
Kód:  WK612c03
Termékszám:  49NANO803NA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15