Oldal frissítése

49" Hitachi 49HL15W69

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Hitachi 49HL15W69

Az intelligens Hitachi televíziónak köszönhetően megtapasztalhatod, hogy milyen élményt nyújt, ha a kedvenc filmjeid vagy sorozataid minden egyes jelenetét még élesebb, részletgazdagabb minőségben tekintheted meg. Kiváló 4K UHD felbontással rendelkezik, emellett kitűnő színmélységet és a színek millióinak árnyalatát is garantálja. Ezenfelül remek hanghatásban is részed lesz, mivel a televízió hatékony sztereó hangszórókkal és egy mélysugárzóval is büszkélkedhet. Mivel a Smart képernyők kategóriájába tartozik, képes az internetes tartalmak megjelenítésére is az internethez való csatlakoztatást követően, és mindezt még akkor is, ha a háttérben éppen filmet nézel. Számol a földi, a műholdas és a kábeles jelek modern szabványaival is, és feldolgozza ezeket az extra vékony designba.

124 cm-es Hitachi 49HL15W69 Smart televízió főbb jellemzői

  • Extra vékony, modern kidolgozás
  • Precíz 4K felbontás
  • Erőteljes sztereó hangszórók
  • Kompatibilis az új DVB-T2 szabvánnyal (H.265)
  • Kábeles és műholdas jelek fogadására is képes
  • A Smart TV világának lehetőségeit kínálja
  • Saját integrált subwooferrel rendelkezik
  • Széles összeköttetést biztosít a számos portnak köszönhetően
  • A DTS HD és a Dolby Digital+ támogatása
  • Integrált WiFi interfész
  • Rögzítés lehetősége USB-re
  • Intelligens HbbTV technológia

A tökéletes képvilág és hangzás garantált

A Hitachi 49HL15W69 Smart televízió LCD panellel és közvetlen LED háttérvilágítással rendelkezik. A kiemelkedő 4K UHD felbontással kombinálva a hihetetlenül éles és térhatású képvilág szinte magával ragad a cselekménybe. A minőségi élményt a 20 W-os RMS sztereó hangszórók garantálják, amelyek támogatják a Sound Master, a Dolby Digital+ és a DTS HD technológiákat. Kiváló bónuszként jelölhető meg a saját beépített subwoofer, amely szétteríti a mély hangokat a helyiségbe.

Lépj be a Smart világba a Hitachi 49HL15W69 televízióval

A Hitachi 49HL15W69 televízió készen áll a jelvételt érintő, jövőbeli változásokra is. Teljes mértékben kompatibilis az új földi DVB-T2 szabványokkal, amelyek fokozatosan felváltják a meglévő rendszert. Emellett saját vevőegységgel rendelkezik mind a kábeles, mind a műholdas jelek számára.

Ez a televízió a Smart képernyők közé tartozik, amely azt jelenti, hogy számos további technológiával rendelkezik. Az elengedhetetlen WiFi és Bluetooth kapcsolódási lehetőségekkel együtt készen áll a HbbTV technológiával való együttműködésre. Ezáltal lehetőséged van a böngészésre, fogadhatod vagy kezelheted az előtérben lévő összes webes tartalmat, miközben a kedvenc filmed vagy sorozatod a háttérben fut. Továbbá a rengeteg modern csatlakozó sem hiányozhat a tartozékok, a lejátszók és a cserélhető egységek csatlakoztatásához.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Netflix
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Tömeg 14,6 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WH045x73e
Termékszám:  5014024004147
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05